Universul Teatrului de Păpuşi la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca îi invită pe cei mici la o călătorie în universul magic al teatrului de păpuşi. Am pregătit spectacolele de teatru, puse în scena de Teatrul de Păpuşi Puck din Cluj-Napoca, iar în fiecare zi, micuţii vor putea învăţa să realizeze păpuşi chiar de la maeştrii păpuşari, în cadrul atelierelor de creaţie.

Pe 18 și 19 februarie, toţi copii sunt așteptaţi la VIVO! Cluj-Napoca pentru o călătorie în lumea fascinantă a teatrului de păpuși. Prichindeii se vor distra la spectacolele de teatru, puse în scena de Teatrul de Păpuși Puck, iar în fiecare zi a evenimentului, maeștrii păpușari îi vor învăţa pe cei mici să realizeze păpuși, în cadrul atelierelor de creaţie.

Program:

Sâmbătă, 18 februarie 2017

13:00-16:00 – Atelier de creaţie*
17:00 – Spectacolul “Cenușăreasa” – după fraţii Grimm

Mult îndrăgita poveste a Fraților Grimm, Cenușăreasa, prinde viață prin intermediul teatrului de păpuși al cărui univers fascinant, dinamic și plin de voioșie, își cucerește spectatorii de la bun început. Păpușarii și păpușile lor reclădesc pas cu pas tărâmul de basm, povestindu-le copiilor despre prinți și prințese, despre magie, prietenie și iubire adevărată.

Scenariul: Alex Căprariu
Regia: Aureliu Manea
O nouă versiune scenică: Mona Marian
Păpuşile: Virgil Svinţiu
Decorul şi costumele: Epaminonda Tiotiu
Muzica: Corina Sârbu
Distribuţia: Frunzina Anghel, Călin Mureșan, Angelica Pamfilie

Duminică, 19 februarie 2017

13:00-16:00 – Atelier de creaţie*
17:00 – Spectacolul „Dănilă Prepeleac” – de Ion Creangă

Dănilă Prepeleac e un spectacol pus în scenă în cheie proprie de către regizorul Traian Savinescu, în care actorii și păpușile alcătuiesc o singură lume, aceea care ne duce în universul copilăriei… Cei mici și cei mari îl însoțesc pe eroul principal într-o călătorie fantastică, dar plină de capcane. Pus față în față cu spiritele rele, Dănilă trebuie să-și folosească istețimea și curajul pentru a-și redobândi avuția și pentru a-și găsi liniștea.

Scenariul şi regia: Traian Savinescu
Scenografia: Epaminonda Tiotiu
Muzica: Traian Savinescu
Distribuţia: Ionuţ Constantinescu, Frunzina Anghel, Călin Mureșan, Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Robert Gutunoiu

*Participarea la atelierele creaţie se face doar pe bază de înscriere, în limita a 100 de copii pe zi.

Cei care doresc să se înscrie, nu trebuie decât să ne trimită un email la adresa [email protected] cu numele, vârsta și ziua în care doresc să participe.

Limita de vârstă pentru ateliere este 5-12 ani.

Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Vă așteptăm în universul teatrului de păpuși, pe 18 și 19 februarie, la VIVO! Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.