Untold Festival a vandut 10.000 de abonamente in mai putin de o zi! Inca 5000 de abonamente Early-Bird de luni!

Toți cei care s-au pre-înregistrat pe site-ul festivalului, www.untoldfestival.com, au primit în seara de miercuri, 14 ianuarie, un email cu o surpriză de proporții. Mult doritele bilete pentru festivalul Untold, unde vor concerta David Guetta, Avicii și mulți alți artiști, s-au pus în vânzare în regim Early-Bird la prețul de 189 lei + taxe eventim. Oferta era limitată la 5000 de abonamente, însă acestea s-au epuizat în trei ore. Decizia organizatorilor a fost de a le suplimenta cu alte 5000 de abonamente, care s-au epuizat în decursul zilei de 15 ianuarie.

cozi la bilete pt untold festival 2015

Datorită cererii foarte mari, luni, 19 ianuarie, organizatorii festivalului vor mai lansa spre vânzare încă 5000 de abonamente de tip Early-Bird pe website-ul și în rețeaua Eventim, la prețul de 189 de lei + taxe eventim urmând ca după epuizarea acestora să fie lansat un nou preț pentru abonamente.

Primii headlineri ai festivalului organizat cu ocazia Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului au fost anunțati în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la petrecerea dintre ani, de către primarul Emil Boc. Dj-ul suedez Avicii va veni pentru prima oară în România, iar francezul David Guetta va fi pentru prima dată live outdoor și își va promova proaspăt lansatul album, Listen.

In 29 ianuarie se vor anunta noi artisti!

Pre-înregistrările de pe site continuă și oferă posibilitatea doritorilor de a adăuga numele artiștilor pe care își doresc să îi vadă și să îi asculte la Untold Festival. Pe primele două locuri se află cei 2 headlineri anunțați până acum, iar în topul preferințelor celor peste 22 de mii de înscriși se află: Martin Garrix, Passenger, Arctic Monkeys, Ed Sheeran, ATB, Tinie Tempah urmate de alte peste 1800 de propuneri. Organizatorii promit că în 29 ianuarie vor anunța o nouă listă cu artiști care vor participa la festival și care acoperă diverse genuri muzicale, făcând din acest festival unul dedicat publicului larg.

Cererea pentru abonamente a fost foarte mare încă din 23 decembrie 2014, când organizatorii au lansat 1000 de abonamente în regim Super Early Bird care s-au vândut la prețul special de 100 de lei în doar 5 zile, fără ca cei care le-au cumpărat să știe numele festivalului sau artiștii care vor urca pe scene.

Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.