Unul dintre fondatorii Electric Castle, Teodor Negrea, paraseste managementul festivalului

Teodor Negrea, unul dintre fondatorii Electric Castle, a iesit din managementul festivalului si se va dedica proiectelor personale, intre care redeschiderea clubului Boiler in toamna si dezvoltarea festivalului de muzica electronica Delahoya, scrie clujulcultural.ro.

teodor negrea si mihai paun electric castle
Teodor Negrea (jos) si Mihai Paun (in picioare)

Negrea a ocupat functia de director artistic al festivalului si a fost actionar alaturi de Mihai Paun si la clubul Boiler, inchis anul trecut.

„Nu comentez decât că am ieşit de tot de la Electric Castle. Voi merge la festival ca spectator. Le urez succes maxim celor din echipă”, a spus Negrea pentru sursa citata.

„Teodor Negrea a fost parte din echipa festivalului până în urmă cu câteva luni, în prezent responsabilităţile sale au fost preluate de alţi oameni din echipă. Îi mulţumim lui Teo pentru toată contribuţia sa în cadrul festivalului, suntem siguri că va avea succes cu toate proiectele pe care le va dezvolta pe viitor”, a comentat echipa de conducere a festivalului prin departamentul de PR.

Festivalul Electric Castle a fost dezvoltat de catre Mihai Păun, director general al Electric Castle, Vlad Sulea, director executiv al Festivalului Electric Castle şi Teodor Negrea, director artistic.

Ediţia a patra a festivalului Electric Castle va avea loc în 14-17 iulie, la castelul Banffy din Bonţida.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.