Vino duminică, 19 iunie, de la ora 11, la Nuka Bistro din Cluj pentru a-i întâlni pe Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis și Reanne Evans, în cadrul Snooker Titans Trophy!

Legendele snooker-ului mondial, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis și Reanne Evans se vor afla la Cluj-Napoca, în acest weekend, 18-19 iunie 2016, unde vor disputa un patrulater demonstrativ la Sala Polivalentă, în cadrul turneului Snooker Titans Trophy.

ronnie o'sullivan

Totti Caffe invită fanii snooker-ului la un rendez-vous legendar cu cei patru titani ai acestui sport duminică, 19 iunie, la Nuka Bistro din Piață Unirii, pentru o sesiune de autografe.

Ronnie O’Sullivan „The Rocket” – Devenit profesionist în 1992, pe când avea 16 ani, O’Sullivan şi-a câştigat curând porecla de „The Rocket” grație stilului său rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship.

Mark Selby „The Jester from Leicester” – Liderul mondial la ora actuală și campionul en-titre, Selby a devenit profesionist la vârsta de 16 ani, în 1999. Este al nouălea jucător ce a câștigat toate evenimentele Triple Crown cel puțin o dată: trei titluri de master în 2008, 2010 și 2013, UK Championship în 2012 și Campionatul Mondial din 2014 şi 2016.

Reanne Evans „The Pink Lady” – Câștigătoare a 61 de meciuri consecutive în circuitul feminin, Evans l-a înfrânt pe John Higgins la Campionatul Mondial 6-Red din 2009, cu 4-3. Dintre cele 11 titluri de campioană mondială, 10 au fost câștigate consecutiv, între 2005 și 2014. Când era însărcinată în luna a șaptea, Evans a câștigat Campionatul Mondial Feminin din 2006

Steve Davis „The Nugget” – Considerat unul dintre cei mai buni jucători de snooker din toate timpurile, Davis a fost clasat pe prima poziție mondială pentru șapte sezoane consecutive. Câștigător a trei titluri Masters și sextuplu campion mondial, Davis deține un record de şase titluri în UK Championship.

Standard al gustului și al stilului, Totti Caffe poate fi găsit doar unde neconvenționalul și originalitatea întâlnesc dorința de a trăi o experiență autentică a cafelei. Totti Caffe provoacă idei bune și conversații inedite cu fiecare cafea specială. Vă așteptăm să le încercați la Nuka Bistro, într-o experiență ce va redefini universul cafelei.

Primul meci de sâmbătă, 18 iunie, va începe la ora 17:30, între Mark Selby şi Reanne Evans, după care urmează meciul dintre Ronnie O’Sullivan şi Steve Davis, finalele urmând să aibă loc duminică, de la ora 15:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.