We Love Retro 2016 a stabilit un nou record de audiență în Sala Polivalentă din Cluj – peste 10.000 de spectatori au retrăit muzica anilor 80-90 la cel mai mare retro party din România – FOTO/VIDEO

Muzica anilor ’80 și ’90 a răsunat timp de două zile, 16-17 iunie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a treia ediții a celui mai mare retro party din România – We Love Retro – care a stabilit anul acesta un nou record de audiență în polivalenta clujeană, peste 10.000 de iubitori ai muzicii retro au dansat pe ritmurile impuse de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr. Alban, Mr. President și No Mercy, artiștii care au definit muzica anilor 90.

We Love Retro 2016 - © Bereczky_Sándor (3)

Cele două zile de retro-party au adus pentru al treilea an la rând publicul iubitor de muzică consacrată din întreaga țară la Cluj-Napoca. Artiștii acestei ediții au oferit show-uri spectaculoase și au bucurat spectatorii cu melodii deja consacrate precum: Coco Jambo, It’s my life, Living Next Door to Alice, It’s a heartache și multe altele.

We Love Rock Day a avut loc în prima zi, joi, 16 iunie, și i-a adus pe scenă pe cei de la Semnal M, urmați de Smokie, trupă care a celebrat joi seara la We Love Retro 41 de ani de existență. Recitalul lor a fost urmat de un show de excepție susținut de artista Bonnie Tyler, care a cântat alături de public cele mai celebre melodii ale anilor ’80 și ’90.

Cea de a doua zi, vineri, 17 iunie, We Love the 90’s, a adus în fața publicului artiști precum: No Mercy, Mr. President, Dr. Alban și E-Type. Au urcat pe scenă și câțiva tineri artiști locali, cum ar fi Camelia Crișan, Aldo Blaga cu orchestra și Admiral C4C.

Recitalul a început cu aproape două ore întârziere față de ora stabilită în program, abia la ora 22:30 a urcat pe scenă No Mercy, iar polivalenta clujeană a răsunat până în zori pe hiturile consacrate ale artiștilor, trasformându-se într-un adevărat ring de dans pentru spectatori. Toată lumea a dansat și s-a simțit bine, retrăind cu fiecare piesă frumoșii ani ’90. Toți artiștii invitați s-au declarat extrem de încântați de atmosfera creată de publicul român, fiecare mulțumind în românește.

Atmosfera a fost cu adevărat incendiară, temperatura din interiorul sălii a atins lejer 30 de grade, iar cei care au vrut să se hidrateze de la barurile mobile au constatat că prețurile la băuturi au fost ușor piperate, 1 Token a fost 8 lei, echivalentul unei beri la doză.

GALERIE FOTO

Mr President la We Love Retro Cluj 2016 © Bereczky Sándor
Bonnie Tyler

Retro_Day2_web_Dragos_Birtoiu-19-w800-h600

No Mercy
Mr President
Mr President
Mr President
Mr President

Dr Alban
Dr Alban
E-Type

„We Love Retro 2016 s-a ridicat cu mult peste așteptări. Pornind de la line-up, la sonorizare, public, tehnic și organizare, pot spune că totul a ieșit așa cum ne-am dorit. Am început acest proiect acum 3 ani de zile cu visul de a readuce pe scena din România artiștii anilor ‘80 și ‘90 și de a demonstra că show-urile pe care ei le oferă merită urmărite. Mă bucur să văd că de la an la an interesul publicului este tot mai mare și că, putem afirma din nou că am reușit să stabilim un record de audiență în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru al treilea an la rând We Love Retro a dat jos orice barieră existentă între generații și a adus împreună un public divers, incredibil de frumos. Sincer vă spun că abia aștept să începem pregătirile pentru We Love Retro 2017, însă până atunci doresc să mulțumesc tuturor celor care au crezut în proiectul nostru și ne-au ajutat și, bineînțeles, publicului, care au s-a distrat, a dansat și a dat viață petrecerii We Love Retro” – Iancu Șerbănescu, organizator We Love Retro

Așadar, We Love Retro 2016 se încheie, conform tradiției, cu un nou succes și un nou record. Toți cei care își doresc să afle mai multe detalii despre evenimentele din cadrul Transylvania Music Event și We Love Retro sunt invitați să urmărească website-ul oficial: http://www.transylvaniamusicevent.ro/ și pagina de facebook: https://www.facebook.com/TransylvaniaMusicEvent/?fref=ts.

VIDEO

Bonnie Tyler

No Mercy

Mr. President

E-Type

Dr. Alban

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.