US Open Masculin 2021: care au fost preferații publicului în materie de pariuri sportive

Us Open ediția 2021 e pe cale să se sfârșească. Mult iubitul campionat de tenis îi ține de fiecare dată cu sufletul la gură pe fanii înfocați ai acestui sport. Pe măsură ce se strâng rândurile, surprizele nu contenesc să apară și să dea peste cap socotelile a mii de susținători ai sportivilor de top. 

Fiecare an aduce pentru cei mai intuitivi dintre pariori bucuria câștigului. Poate de data aceasta nu te numeri printre cei care au avut simțurile suficient de ascuțite și vrei să-i reții și să-i observi până la anul pe cei care au făcut senzație pe teren în 2021. Poate, din contră, ești parte din fericita categorie a celor care au înțeles în ce direcție se îndreaptă cupele. Oricare ar fi situația ta concretă, important este ca următoarea ediție să te găsească cu temele făcute și pregătit să câștigi. Dacă vrei să mizezi pe succesul acestora nu ezita să-ți încerci norocul la pariurile US Open dublu masculin. Pe sportingbet.ro găsești cote atractive și instrumente care să te ajute să urmărești cât mai facil parcursul favoriților tăi.

Iată care au fost numele preferaților publicului anul acest:

  1. Titanul Novak Đoković 

Djokovic a câștigat cu siguranță anul acesta toată încrederea și susținerea publicului, statisticile poziționându-l pe primele locuri în materie de pariuri sportive, și nu este de mirare. Dacă va reuși să obțină victoria și la US Open 2021, va scrie istorie în lumea sportului, devenind primul jucător din ultimele decenii care a colecționat toate cele patru titluri de Grand Slam în aceeași sesiune. Emoțiile în ceea ce privește evoluția sportivului sunt la cote înalte, dată fiind prestația nu foarte impresionantă a acestuia la Olimpiada de la Tokyo.

  1. Daniil Medvedev

Următorul de pe lista preferaților este tânărul Daniil Medvedev. Cu o rată de succes de 69,23%, rusul, deși are un istoric nefericit în ceea ce privește turneele US Open, ocupă un loc fruntaș în clasamentul favoriților ,,sportului alb”. Făcând parte din noua generație, care nu reușește încă să se impună în fața titanilor care au dominat tenisul în ultimii 10 ani, Medvedev alături de Alexander Zverev au, fiecare în parte, misiunea de a-l detrona pe Nole și de a se impune la ultimul Grand Slam din acest an.

Așadar, rămâi orientat și nu pierde ocazia de a câștiga sume consistente, pariind pe cei în care ai cea mai mare încredere. Fie ca cel mai bun să câștige!

Sursa foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.