Victor Ponta, prins cu minciuna! Un pensionar i-a dovedit ca exista pensii mai mici de 300 lei in Romania!

Premierul Romaniei si candidat la prezidentiale a declarat, marti seara, in dezbaterea televizata de la postul Realitatea TV, ca „nu exista pensii mai mici de 350 lei in Romania”, dar realitatea il contrazice insa.

Un pensionar a realizat o comparatie a pensiei din luna iunie 2012, din timpul mandatelor guvernelor Boc / Mihai Razvan Ungureanu, si a valorii pensiei din timpul guvernului Ponta, octombrie 2014.

„Priviti, comparati si raspanditi, aratati aceste taloane de pensie tuturor batranilor pensionari si nu numai si vor vedea inca o data ca Ponta minte cu nerusinare in ceea ce priveste pensiile. Aratati asta si tuturor prietenilor, neamurilor, cunostintelor dvs. care mai au dubii in a veni la vot. Nu avem nevoie de un presedinte mincinos, care ne minte in fata, iar ca mine sunt mii si mii de pensionari carora li s-a taiat pensia. Pentru ca nu am ce pierde si nici ce ascunde mi-am prezentat prin aceste taloane identitatea, adresa, CNP-ul. Prieteni, faceti tot ce e necesar ca acest mincinos sa nu ajunga presedinte”, a precizat barbatul din comuna Bragadiru, judetul Ilfov.

Dupa cum se poate vedea si in fotografia de mai jos, pensia din iunie 2012 este de 427 lei, iar cea din octombrie 2014 este de 298 lei. Asadar, exista pensii mai mici de 300 lei, dovada ca premierul Victor Ponta nu este la curent cu realitatea si minte in continuare.

pensie 298 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.