Victorie clară pentru baschetbalistele Clujului în fața Aradului

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj s-a impus de o manieră categorică în fața formației ICIM Goldiș Arad, scor 95-47 (28-14, 24-10, 25-9, 18-14), într-o partidă care a contat pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale.

u cluj baschet feminin-w800-h600

Clujencele pregătite de Dragan Petricevic au început în forță confruntarea disputată, marți, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, americana Brittany Wilson marcând primele puncte în secunda 15 a primului sfert de meci. Wilson și Gavrilă au fost cele care au condus ostilitățile pe teren în primele minute ale primului sfert.

Cel mai bun scor a fost realizat, totuși, de clujence în sfertul trei când după revenirea de la vestiare au reușit să se impună cu 25-8, la o diferență de 16 puncte față de echipa adversă.

Ultimul sfert al meciului a rămas în același ton, cu echipa clujeană care și-a adjudecat și această bucată de meci, cu scorul de 18-14.

În urma acestui succes, „U” Cluj a reușit a ajuns la a doua victorie pe anul acesta după cea cu Satu Mare, de vineri, câștigată de clujence la masa verde (0-20), datorită faptului că ambulanța nu a reușit să ajungă la sala sporturilor din Satu Mare.

Pentru clujence urmează meciurile cu Olimpia CSU Brașov, pe data de 23 ianuarie, pe teren propriu, și cu CSM Târgoviște, în deplasare.

Caseta tehnică:

„U” Cluj: Young 13 puncte, Grimes 13p., King 12p., Wilson 11p., Neagu 9p., Clark 8p., Gavrilă 6p., Cursaru 6p., Sfîrlea 6p., Maxim 5p., Szocs 4p., Prlja 2p.

ICIM Arad: Bupte 13 puncte, Mercea 10p., Spier 7p., Gadarici 7p., Manea 6p., Vati 4p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.