VICTORIE. Clujeanul Benny Adegbuyi l-a spulberat pe Badr Hari în GLORY 76! Românul i-a spart nasul marocanului – VIDEO

Meciul vedetă din cadru Galei de kickbox GLORY 76 dintre clujeanul Benny Adegbuyi (35 ani) și veteranul Badr Hari a avut loc sâmbătă seara, 19 decembrie, și s-a încheiat cu victoria de senzație a românului prin KO în repriza a treia.

Cu 117 de kilograme și 19 KO-uri în carieră, românul aflat pe locul 2 în clasamentul greilor din GLORY l-a învins în repriza a treia prin knockout pe experimentatul Badr Hari (36 ani).

După o primă repriză echilibrată, Hari a dominat repriza a doua, dar Benny a reușit să își revină și să îl spulbere cu o directă de stâng în repriza a treia, iar marocanul a ieșit cu nasul spart din confruntarea cu românul, fiind declarat învins.

Orgolios din fire, Badr Hari a refuzat să dea mâna cu Adegbuyi la final.

VIDEO – BENNY ADEGBUYI vs BADR HARI

https://www.youtube.com/watch?v=YdQnWO6hVbA

Badr Hari are în carieră 92 de victorii prin KO, însă în această seară Benny Adegbuyi a devenit primul român din istorie care îl învinge pe reputatul luptător din Maroc.

Confruntarea dintre cei doi trebuia să se dispute de două ori până acum, prima dată pe 20 iunie, la Rotterdam, dar din cauza pandemiei de coronavirus a fost amânată pe 7 noiembrie, dar nici atunci nu s-a putut disputa după ce Badr Hari a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.