Victorie dramatică pentru „U” Cluj în Cupa României de baschet feminin, 63-62 cu Alba Iulia

Dramatism în Sala Sporturilor „Horia Demian”, luni seara, la meciul dintre Universitatea Cluj și Universitatea Alba-Iulia din cadrul primei manșe a fazei sferturilor Cupei României la baschet feminin, partidă câștigată de gazde, la limită, cu scorul de 63-62, după ce oaspetele s-au aflat la conducere în permanență pe tabelă în primele trei sferturi.

U Cluj baschet femin
foto © eClujeanul.ro

Elevele pregătite de Dragan Petricevic au recuperat miraculos un avantaj de 10 puncte pe care Alba-Iulia l-a avut după primele 30 de minute din meci, scorul pe primele trei sferturi fiind de 16-16, 11-17 și 12-16, iar la pauza mare scorul a fost de 27-33.

Dacă în primele trei sferturi a fost dominată de Alba, Universitatea a arătat o altă față în ultimul act al meciului, jucând mult mai determinat pe faza ofensivă și mai prudent în apărare. Împinse de la spate de un public entuziast format dintr-o mână de spectatori, care au cântat pe toată durata meciului, clujencele au reușit să se impună și să pună 24 de puncte pe tabelă, întorcând soarta partidei și asigurându-și o victorie frumoasă și muncită.

U Cluj - CSU Alba Iulia 63-62 Cupa Romaniei baschet femi-w800-h600

Caseta tehnică:

„U” Cluj: Ajanovic (18 pct, 9 rec), Young (17 pct, 9 rec), Prlja (7 pct, 3 rec), Cursaru (6 pct, 4 rec), Ferenczi (5 pct, 4 rec), Grimes (4 pct, 4 rec), Wilson (4 pct, 3 rec), Clark (2 pct).

Antrenor: Dragan Petricevic

CSU Alba Iulia: Webb (22 pct), Logan (13 pct), Ursu (11 pct), Abel (5 pct), Antic (4 pct), King (4 pct), Miteva (3 pct)

Antrenor: Miroslav Popov

Returul meciului va avea loc săptămâna viitoare, iar Universitatea pornește cu prima șansă la calificarea în faza următoare a Cupei României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.