Victorie fără emoții pentru „U” BT Cluj-Napoca, după 8 înfrângeri consecutive

Echipa de baschet masculin „U” BT Cluj-Napoca s-a impus fără probleme la 20 de puncte diferență în fața celui mai facil adversar din Liga Națională, Timba Timișoara, scor 82-62, obținând primul succes după o serie neagră de 8 înfrângeri consecutive, într-o partidă care a contat pentru etapa a IX-a.

U BT Cluj

Baschetbaliștii pregătiți de Marcel Țenter au controlat partida de la un capăt la celălalt, bănățenii nu le-au ridicat prea mari probleme alb-negrilor. Clujenii urcă pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale, cu 12 puncte, iar până la finalul anului vor juca numai la Cluj.

Sfert I: 17-11 / Sfert II: 21:12 / Sfert III: 22-22 / Sfert IV: 22-17

Marcatori:

Andrei Mandache și Boris Lalovic au fost cei mai buni marcatori de la „U” BT Cluj, cu 16 puncte, Darius Hargrove, cu 13 reușite, Mihai Silvășan (12 puncte), Sean Barnette (8 puncte), Branko Cuic (7 puncte), Cătălin Baciu (6 puncte) și Tudor Jucan, respectiv Curtin Millage, ambii cu 2 puncte.

Timba: Mijatovic (18 puncte), Hall (14), Glazyrin (11), Nakic (8), Filip (4), Mihuti (4), Costa (3)

„Am muncit foarte mult pentru această victorie. Le mulțumesc băieților că au înțeles că nu există cale de întoarcere, acesta este drumul. E bine că am câștigat la 20 de puncte, însă mai sunt multe aspecte ale jocului pe care trebuie să le îmbunătățim, în special apărarea, deși scorul arată doar 62 primite, teoretic este bine, practic mai puțin. Sper că din șirul acesta de înfrângeri am învățat ceva, este bine că grupul nu s-a spart deși tensiunea a fost foarte mare. Dacă vom munci în continuare șansele ca să jucăm un baschet care să ne aducă rezultate sunt mari”, a declarat antrenorul Marcel Țenter la finalul jocului.

Programul ultimelor meciuri

2 decembrie: „U” BT Cluj – Magnofit Güssing Knights (ora 18) – Etapa a 4-a Eurochallenge
13 decembrie: „U” BT Cluj – Energia Rovinari Tg. Jiu (etapa 11, LNBM)
19 decembrie: CS Universitatea Cluj – „U” BT Cluj (etapa 12, LNBM)
23 decembrie: „U” BT Cluj – BC Mureș (etapa 13, LNBM)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.