Victorie importantă pentru rugbişti în etapa a 2-a a play out-ului Super Ligii

Secţia de rugby masculin a Universităţii Cluj s-a impus, scor 24-19 (17-13), în faţa formaţiei CSM Bucureşti, într-o partidă care a contat pentru etapa a 2-a a play out-ului Super Ligii de rugby masculin.

„U” Cluj vs CSM Bucuresti, etapa a 2-a Play Out Super Liga de rugby. Foto © eClujeanul.ro

Băieţii pregătiţi de Bogdan Cantor au trecut la conducere cu un eseu reuşit de Alexandru Banu în minutul 18, după ce Onofrei de la oaspeţi ratase două lovituri de pedeapsă în debutul meciului. Acelaşi Onofrei a adus primele puncte pentru CSM, cu un eseu, iar ambele reuşite au fost urmate de transformări reuşite. Ioan Teodorescu a readus Clujul în avantaj pe tabelă cu un eseu marcat la colţ, după o pasă foarte bună în diagonală a internaţionalului Dimofte, care a ratat transformarea. Bucureştenii au restabilit din nou egalitatea la 10-10 cu un eseu reuşit de Filip. Clujenii au trecut din nou la conducerea partidei după o infracţiune în grămada ordonată a oaspeţilor, iar internaţionalul Universităţii, Ionuţ Dimofte, a transformat ducând scorul la 17-10. Uvertura CSM-ului, Andrei Filip, a stabilit scorul pauzei la 17-13 cu o lovitură de pedeapsă.

În repriza secundă s-au marcat mai puţine puncte şi s-a jucat mai mult pe contre. Filip a transformat două lovituri de pedeapsă şi a adus şase puncte pentru CSM, ducând scorul la 17-16. Nicolae Barbu şi Dimofte au stabilit scorul meciului la 24-19, cu un eseu, respectiv o transformare. În urma acestei victorii, „U” Cluj a devenit lider în clasamentul play out-ului  Super Ligii.

În următoarea etapă, rugbiştii clujeni vor întâlni Dinamo Bucureşti duminică, 25 august, de la ora 10, pe Cluj Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.