Victorie importantă pentru rugbyiștii de la „U” Cluj în meciul cu Dinamo, 25-20, în etapa a 3-a a Superligii

Echipa de rugby masculin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj a câștigat, cu scorul de 25-20, în fața formației Dinamo București, confruntare care a avut loc vineri, 12 august, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și a contat pentru etapa a III-a a SuperLigii CEC Bank.

u cluj rugby

„Studenții” au început ezitant partida, iar în minutul 7 erau conduși deja cu 7-0. Oaspeții s-au menținut la conducere până la pauză, când scorul era 17-13 în favoarea bucureștenilor. În repriza secundă, rugbyștii clujeni au preluat inițiativa și au reușit să întoarcă ostilitățile și soarta jocului, impunându-se la final cu scorul de 25-20.

„A fost o victorie pe care o așteptam de la începutul anului. Băieții au făcut un meci foarte bun, am avut o apărare foarte bună, ceea ce ne-a făcut să câștigăm acest meci. La această victorie au contribuit foarte mult Ovidiu Melniciuc, prin transformările sale, și Csaba Gal, cel care prin experiența lui a dovedit că încă poate juca la un nivel foarte înalt”, a declarat antrenorul Horea Hîmpea.

Aceasta este a treia victorie pe care clujenii o înregistrează în fața „câinilor”, în ultimul timp, după cele două succese reușite în ediția trecută de campionat; 17-14 în sezonul regulat și 26-15 în prima manșă a play-out-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.