Victorie pentru handbalistele lui „U” Cluj în amicalul cu Minaur!

Echipa de handbal feminin a Universtăţii Cluj se află în perioada de pregătire, iar miercuri, 13 decembrie, a disputat a treia partidă amicală cu CS Minaur Baia Mare. Jocul a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” și a fost câștigat de handbalistele universitare, 30-25 (17-13).

În 7 și 8 decembrie, Universitatea și Minaur au mai disputat două partide amicale la Baia Mare, ambele câștigate de handbalistele băimărence (33-24, 30-28).

„Sunt mulţumit pentru că am avut o traiectorie ascendentă. Adică, în primul meci am luat bătaie la nouă goluri, în al doilea la două goluri, iar acum am câştigat la cinci goluri diferenţă. Echipa arată mai bine, dar problema noastră nu este în meciurile amicale, ci în cele oficiale unde apare stresul rezultatului. Totuşi, sperăm ca până la reluarea campionatului să remediem din aceste probleme. Nu vom efectua transferuri în această perioadă de pregătire”, a spus Alin Bondar, antrenorul Universității.

În perioada 21-22 decembrie, clujencele vor partiicpa la turneul amical organziat de HC Zalău, împreună cu SCM Craiova și CSM Slatina.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.