Victorie și în meciul al doilea pentru „U” BT Cluj-Napoca cu CSU Sibiu! Seria se mută în Sala Transilvania din Sibiu

Echipa de baschet masculin „U” Banca Transilvania Cluj s-a impus și în meciul al doilea din sferturile de finală cu CSU Atlassib Sibiu, miercuri, 20 aprilie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, scor 72-67 (21-19 / 12-15 / 18-10 / 21-23), iar meciul 4 va avea loc luni, 25 aprilie, de la ora 19:45, în Sala Transilvania din Sibiu.

kyndal dykes U BT Cluj

Sibienii au început mult mai bine meciul trei și au intrat la vestiare cu un avantaj de un punct (33-34), dar elevii lui Țenter au dictat posesia jocului în partea a doua și au preluat conducerea, fără să mai piardă avantajul până la final. În urma acestui succes, „U” BT Cluj conduce cu 2-0 la general în fața Sibiului, iar luni seara are șansa să tranșeze calificarea în semifinale.

Meciul 3 va începe la ora 19:45, iar dacă va fi nevoie, meciul 4 va avea loc miercuri, 27 aprilie.

Caseta tehnică:

m2-u-bt-csusibiu

De la Sibiu au înscris Lalovic 25 (5 rec.), Popa-Calotă 15, Hardy 12 (8 rec., 7 int.), Mijajlovic 10, Gilbert 3, Paul 2.

„A fost foarte greu, oboseala și-a spus cuvântul, am avut 29 de pase greșite, ceea ce ne-a influențat jocul într-un mod negativ. Dacă reușim să corectăm acest lucru, probabil că viața noastră ar fi fost mai ușoară. Aceasta este preocuparea noastră pentru următorul joc, să nu primim puncte ușoare din recuperări și din pase greșite, sunt lucrurile esențiale. Mergem la Sibiu să câștigăm, noi abordăm la victorie orice joc!”, a declarat antrenorul Clujului, Marcel Țenter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.