Vin alegerile locale, Horia Șulea le promite floreștenilor o nouă școală pe un teren donat de un om de afaceri

Odată cu apropierea alegerilor locale din iunie 2020 au crescut și promisiunile. Este și cazul primarului Horia Șulea din Florești, care le promite locuitorilor celei mai mari comune din România o nouă școală, care s-ar construi pe un teren donat de un om de afaceri.

Noua școală gimnazială va avea 36 de săli de clasă (20 pentru clasele 0-4 si 16 pentru clasele 5-8), laboratoare, sală festivă, atrium, bibliotecă, sala de sport, grupuri sanitare, cabinet psihologic, cabinet medical, cancelarie și parcare, a anunțat edilul Horia Șulea.

„Tineti minte, acum cativa ani, tot asa, prezentam pozele temelor de proiectare privind o scoala, o cresa, o gradinita… Acum, scoala, cresa si gradinita sunt finalizate si date in functiune.

Un antreprenor, Emil Cibu, a donat Florestiului, un teren de peste 6222 mp, in zona Porii-Eroilor, pentru realizarea investitiei

Scoala va avea o suprafata construita propusa de 4500 mp, S-D+P+2E+Etaj retras, suprafete verzi de minim 35%, adica 2177 mp pe sol si terase verzi”, a anunțat primarul, care a publicat și planurile noii unități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.