Vino luni, 27 noiembrie, să dăm startul sărbătorilor de iarnă la Iulius Mall Cluj! (P)

Și în acest an, Iulius Mall Cluj s-a îmbrăcat în haine strălucitoare și ți-a pregătit un decor desprins din povești, pentru ca tu să te bucuri din plin de magia sărbătorilor de iarnă. Te invităm luni, 27 noiembrie 2017, să dăm startul celui mai frumos sezon din an și să aprindem împreună luminile de Crăciun. Ți-am pregătit nenumărate surprize!

Iulius Mall Cluj s-a pregătit deja de sărbătoare, așteptându-și clienții într-o atmosferă ce recreează scenetele din basme. Dacă vrei să retrăiești fericirea copilăriei la vederea decorațiunilor și a bradului de Crăciun, te așteptăm luni, pe 27 noiembrie, de la ora 19.00, la evenimentul care dă startul sezonului sărbătorilor de iarnă. Suntem convinși că te vom surprinde cu primele „cadouri” pe care ți le vom oferi!

Prichindeii sunt cei care vor fi în culmea fericirii, pentru că vor avea prilejul de a descoperi tărâmul de poveste instalat la Iulius Mall. Mai mult, vor fi întâmpinați chiar de Moș Crăciun și spiridușii săi, care vor defila într-o paradă plină de culoare și voie bună. Parada îi va conduce pe cei mici și pe cei mari în Curtea de Onoare, acolo unde vor putea admira un brad de o înălțime impresionată, de peste 15 metridecorat cu ursuleți din pluș și nenumărate luminițe strălucitoare. Iar pentru că în această perioadă Iulius Mall Cluj se transformă în „Fabrica de Cadouri”, la baza bradului va trona o imensă cutie frumos împachetată, care ascunde daruri secrete. După ce vom aprinde împreună decorațiunile tematice, vei fi invitatul special al unui concert de colinde, susținut de Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Periplul prin magazine îți va dezvălui și multe ale surprize pe care ți le-am pregătit. În Atrium s-a instalat căsuța lui Moș Crăciun. Aici vei descoperi Atelierul Spiridușilor, locul unde se pregătesc cadourile pentru prichindeii cuminți, Camera cu Jucării, unde sunt depozitate cele mai frumoase daruri înainte de a fi puse în tolba de catifea roșie, și Camera Moșului, decorată cu balansoar, șemineu și brăduți. Întregul mall va fi împodobit cu zeci de luminițe și steluțe strălucitoare, iar alte scenete tematice te vor ajuta să porți cu tine spiritul Crăciunului, în căutarea darurilor pentru cei dragi.

Vino luni, 27 noiembrie, la Iulius Mall Cluj, să ne bucurăm împreună de bucuria revederii pomului de Crăciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.