Vitrine calde profesionale la reducere, pentru patiserii profitabile

Fiecare unitate HoReCa, fie că este vorba de o patiserie, o brutărie, o cafenea, un restaurant clasic ori tip fast-food se străduiește să își încânte clienții cu produse alimentare cât mai delicioase. Și, în acest sens, se confruntă cu sarcina provocatoare de a găsi cele mai bune metode de a le prezenta în mod magnetic celor ce le trec pragul, astfel încât aceștia să-și poată face propria alegere (cu un pic de ajutor din partea comerciantului) de care să fie mulțumiți la superlativ! 

Vitrine calde de patiserie pentru creșterea rapidă a vânzărilor 

La fel ca și o vitrină frigorifică profesională, o vitrină încălzită oferă multe avantaje.

Vitrina caldă pentru expunere produse patiserie | RTR 160L este o dotare foarte bună pentru unitățile de profil. O poți comanda acum de la TC Romania Crown Cool, acest producător și distribuitor de echipamente profesionale de calitate superioară, binecunoscut deja de mulți antreprenori din industria HoReCa.

Echipamentul amintit este destinat anume pentru afișaj și depozitare pe termen scurt, în scopul comercializării de produse de patiserie proaspăt pregătite. Această vitrină este perfectă și pentru pizza, precum și pentru alte tipuri de garnituri calde. Va fi dotarea vedetă într-o cafenea, un restaurant sau un bar.

Specialiștii de la TC Romania Crown Cool recomandă celor interesați acest echipament din gama vitrinelor calde, deoarece oferă o fiabilitate deosebită, plus că acum o poți comanda la un preț de vânzare fără concurență redus cu 25%.

Din punct de vedere constructiv, echipamentul amintit are iluminare interioară cu LED-uri, termostat mecanic reglabil. Vitrina caldă este proiectată astfel încât să aibă 3 rafturi rezistente, cromate, de tip grilaj, ideale pentru așezarea unui sortiment generos de produse alimentare. Nu trebuie uitat nici faptul că are geamuri duble și niște uși glisante spate, cu o formă extrem de ergonomică.

Mai trebuie amintit că, deși dispune de un control mecanic al temperaturii, precizia de reglare a acestui echipament HoReCa este una foarte bună, intervalul de temperatură în care poate fi setat fiind cuprins între 30 și 90 grade Celsius.

Vitrina caldă  RTR 160 L, pe care o poți găsi acum pe tcromania.com, are o putere de 1500W, un volum brut 160 litri, iar tensiunea de alimentare este una obișnuită, de 220-240V/ 50Hz.

Unde poate să fie folosit acest echipament de stocare și afișaj la cald?

O astfel de vitrină caldă funcționează excelent în patiserii, brutării, restaurante, cantine, baruri sau fast-food. Pateurile, plăcintele apetisante vor fi calde pentru o lungă perioadă, nu se vor răci și nu își vor pierde aspectul comercial atractiv.

Clienții vor putea, de asemenea, să examineze vizual din toate părțile, să dăm un alt exemplu, diversele sortimente de pizza prin geamurile de care vitrina încălzită dispune și să aleagă acel produs care le place cel mai mult.

O vitrină profesională caldă setată corect nu va aduce prejudicii preparatelor puse în interiorul ei, nu le va schimba gustul și nici nu le va usuca. Este un echipament profesional foarte ușor de utilizat care, fără umbră de îndoială, poate afișa produsele alimentare în siguranță. Deci merită ca antreprenorii ce vând preparate calde să îi acorde încrederea pe care o merită cu prisosință.

Echipa TC Romania Crown Cool stă la dispoziția celor interesați cu orice informații suplimentare despre această vitrină ieftină profesională caldă – RTR 160L, dar și despre multe alte tipuri de echipamente HoReCa calde sau frigorifice care se găsesc în catalogul online al companiei. Nu ezita nici tu să îi contactezi pe specialiștii de aici care te pot ghida în procesul de achiziție și îți pot răspunde prompt la întrebări.

Oferta finală va fi personalizată și îți va fi furnizată în urma trimiterii unei cereri de ofertă pe adresa TC Romania Crown Cool.

O să afli de pe site-ul tcromania.com că preţul final al produselor va fi stabilit de comun acord, prin acceptul ambelor părţi. El se va perfecta prin semnarea unui contract/fişă de comandă.

Preţul promoțional TC Romania Crown Cool, mai exact reducerea de 25% pe care o are vitrina caldă pentru patiserie RTR 160L, este valabil doar pe durata campaniei, în limita stocului disponibil. Deci grăbește-te să o comanzi și tu chiar azi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.