Vizita a trei miniștri din Guvernul Orban la Cluj a adus o investiție de 74,5 milioane de lei pentru sistemul de sănătate clujean

Vicepremierul Raluca Turcan, alături de ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, primarul Emil Boc, prefectul Mircea Abrudean și viceprimarul Dan Tarcea au fost prezenți astăzi într-o vizită de lucru la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj, unde a avut loc semnarea a două contracte de finanțare destinate dotării Institutului de Gastroenterologie, unul având valoarea de 34,5 milioane de lei, iar altul în valoarea de 11,5 milioane de lei precum și semnarea unui contract de finanțare în valoare de 28,5 milioane de lei cu Spitalul de Boli Infecțioase Cluj.

Guvernul României a semnat până acum alte nouă contracte și urmează să fie semnate alte șase proiecte, care vor însemna o valoare totală a investițiilor guvernamentale în sistemul clujean de sănătate de 123 de milioane de euro.

Pe lângă investiții, Guvernul României, prin vicepremierul Raluca Turcan, a semnat astăzi și un contract de prestări cu Institutul Oncologic din Cluj. Este vorba despre un proiect de screening a cancerului de col uterin, în valoare de 10,5 milioane de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.