VOCEA ROMANIEI a fost anulata! Vezi cum se numeste noua emisiune care ii va lua locul

vocea romanieiDupa ce juratul si antrenorul Horia Brenciu a plecat din echipa Vocea Romaniei, postul de televiziune care difuzeaza formatul gandit de olandezi a anuntat oficial ca Vocea Romaniei se anuleaza.

Concursul se va transforma in „Voice Kids”, un talent show gandit pentru copii, dupa modelul catorva emisiune deja existente pe piata. Se pare ca si juriul se va schima, astfel ca nu vom mai avea aceleasi dueluri verbale intre Moga si Breciu, la fel cum nici Loredana sau Smiley nu par a mai face parte din proiect.

„PRO TV va difuza din aceasta toamna o noua versiune a show-ului Vocea Romaniei – Voice Kids. Vom comunica noua componenta a juriului când va incepe campania de promovare pentru noul show”, a spus Lucia Antal, reprezentata a postului.

Un motiv pentru aceasta schimbare ar putea fi si faptul ca editia cu numarul trei a concursului nu a avut acelasi impact de audienta ca precedentele, iar show-ul cu copii de pe un post concurent a reusit sa se mentina pe primul loc in preferintele publicului. In plus, se pare ca fostul jurat si antrenor Horia Brenciu si cel care a castigat de doua ori concursul Vocea Romaniei va face parte din echipa „Te cunosc de undeva” difuzata de Antena 1.

In schimb, emisiunea X Factor Romania continua pentru un nou sezon, iar preselectiile au fost deja anuntate pentru aceasta primavara, chiar daca nu se stie inca daca juriul va fi acelasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.