Volei feminin: Transfer de marcă. Emiliyei Serafimova a semnat cu U CLUJ!

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a perfectat transferul unei voleibaliste cu o vastă experienţă internaţională, Emiliyei Serafimova (36 ani).

Jucătoarea de origine bulgară are un palmares de lăudat şi a evoluat pentru echipe importante de-a lungul carierei. Rabita Baku (AZE), în sezonul 2008-2009, echipă cu care a ieşit vicecampioană. Locul doi în sezonul 2009-2010 cu formaţia din Cipru, Apolon. De asemenea, a mai jucat la formatiile Besikas (TUR), Dinamo Krasnodar şi chiar Rapid Bucureşti în sezonul 2004/2005, an în care Rapid a ieşit vicecampioana României.

Pe lângă acestea, voleibalista are prezenţe importante la campionatele mondiale, campionate europene, CEV Cup, Champions League, Challenge Cup.

„Transferul acesta va aduce un plus de experienţă şi valoare echipei care ne îndreptăţeşte să privim încrezători în turul campionatului” a declarat antrenorul Dan Girleanu.

Echipa de volei feminin „U” Cluj joacă primul meci din noul sezon al Diviziei A1, în 8 octombrie 2012, pe teren propriu contra CSM Sibiu, de la ora 16:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.