Liviu Alexa organizează „Joia oamenilor frumoşi” pe Cluj Arena, un spectacol pentru clujenii din Mănăştur şi Grigorescu!

Candidatul independent în Colegiul 1 Mănăştur-Grigorescu, jurnalistul clujean Liviu Alexa, organizează, joi, 25 octombrie, un spectacol pe stadionul Cluj Arena care îi va avea ca invitaţi pe Raoul, Mirabela Dauer şi Cristian Gog.

Evenimentul se va intitula „Joia oamenilor frumoşi” şi se adresează alegătorilor cu buletin de Mănăştur şi Grigorescu, iar pe scenă vor urca Raoul, Mirebela Dauer şi câştigătorul sezonului al 2-lea al show-ului „Românii au talent”, Cristian Gog. „Intrarea va fi gratuită, dar numai cetăţenii din Colegiul 1 vor primi bilete. Nu e discriminare, dar nu vreau să spună niciun alt candidat că îmi bag nasul peste el în alt colegiu”, anunţă Alexa pe blogul personal.

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean cu numărul de alegători pentru fiecare colegiu, independentul Alexa mai trebuie să strângă 2684 de semnături în următoarele 27 de zile.

One thought on “Liviu Alexa organizează „Joia oamenilor frumoşi” pe Cluj Arena, un spectacol pentru clujenii din Mănăştur şi Grigorescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.