Remus Câmpeanu: „Universitatea nu mai e pe tobogan, a căzut şi de acolo”

Preşedintele de onoare al Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu, a comentat situaţia actuală de la Universitatea Cluj şi crede că cea mai bună soluţie pentru ca această echipă să revină pe făgaşul normal ar fi preluarea clubului de către un investitor puternic, care să fie susţinut de Primărie, Consiliu Judeţean şi UBB.

Fosta mare glorie a Universităţii Cluj, Remus Câmpeanu, este îngrijorat de situaţia de la club, iar, potrivit declaraţiilor domniei sale, „studenţii” au căzut deja şi de pe tobogan. Totuşi, preşedintele onorific al “alb-negrilor” consideră că există soluţii pentru salvare.

„Nu aş putea spune foarte multe, în ultimul timp am fost marginalizat şi nu mi s-au spus nici mie prea multe. Dacă până acum, clubul era pe tobogan, acum nu mai e nici măcar pe tobogan. E haos, nici nu se mai ştie exact cine e acţionar majoritar. Sper să aflăm mai multe, mâine, la Adunarea Generală a Acţionarilor. Sunt de părere că cea mai bună soluţie ar fi dacă va exista un parteneriat între Primărie, Consiliul Judeţean şi UBB, un triumvirat care să sprijine clubul. În plus, mai sper că “U” va fi preluată de un acţionar serios, care să se implice, sprijinit de cele trei entităţi”, a declarat Câmpeanu pentru publicaţia citynews.ro.

În prezent, situaţia de la „U” Cluj este etrem de gravă, după ce şefa clubului, Ana Maria Prodan, a decis marţi seara să renunţe la funcţia de preşedinte, după patru luni de la preluarea echipei de la Florian Walter. Aceasta a ameninţat că va lua cu ea toţi jucătorii pe care îi impresariază, caz în care „studenţii” ar fi nevoiţi să apeleze la juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.