Reunire după vacanță. Trei noutăți în lotul lui „U” Cluj la primul antrenament din 2016

Lotul Universității Cluj s-a reunit luni, 11 ianuarie, la Cluj Arena, după vacanța de iarnă, de unde au plecat spre Baza Sportivă „Dan Anca” la primul antrenament din 2016.

vali lemnaru

„Studenții” vor urma un program de pregătire pe plan local, dar staff-ul tehnic coordonat de Mihai Teja speră să facă rost de bani pentru un cantonament în Turcia, unde să dispute și câteva amicale.

Valentin Lemnaru, Hristu Chiacu și Ionuț Târnăcop sunt cele trei noutăți din lotul Universității Cluj, care se vor antrena sub comanda lui Teja și ar putea să semneze un contract valabil până la vară cu „șepcile roșii”.

26 de jucători au fost prezenți la primul antrenament din 2016.

„Un nou început de an, am început din vară cu Universitatea Cluj, dar sperăm să terminăm bine, să vedem dacă se va și putea. Important e să visezi. Avem trei jucători noi în lot, dar depinde de ei rămânerea lor la echipă. Dacă vin gratis, să joace cu sufletul pentru Universitatea Cluj, atunci îi putem păstra, dacă nu, asta e. Depinde totul de situația financiară, sunt mulți jucători pe care eu mi i-aș dori.

Ei m-au au câteva oferte din câte am înțeles, dar mi i-aș dori să-i am în lot. De Ciupe și Păcurar eu nu știu nimic. E greu să vină cineva acum în momentul acesta, eu vin pentru că am o situație bună acasă și încerc să ajut Universitatea Cluj.

Vali Lemnaru ar însemna foarte mult să îl avem, 3-4 jucători de Liga 1 cu experiență îți mai permite să visezi un pic.

Deocamdată nu știu nimic de cantonament, ne pregătim la Cluj, avem un teren sintetic foarte bun, condiții bune de refacere la temperatura la care vom juca. Dacă se poate și va veni și partea financiară, mi-aș dori să mergem în Turcia într-un cantonament unde să jucăm și câteva amicale.

De sponsori nu știu nimic, doar ce văd și eu prin ziare, ba vine unul, ba vine altul. Măcar să vină cineva, ar fi bine, mi-aș dori și chiar ar fi extraordinar să îți permiți mai multe”, a declarat antrenorul Mihai Teja la reunirea lotului de astăzi.

Referitor la o eventuală plecare a lui Calcan, tehnicianul a declarat că nu știe nimic. „Ar fi bine pentru el să facă pasul la o echipă mai bună, e un jucător cu calități, e tânăr. Eu aș vrea să îl țin pentru că eu mi-aș dori să facem și performanță, nu numai să ne mulțumim că suntem pe locul 10”, a mai susținut Teja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.