Voleibalistii clujeni s-au salvat de la retrogradare si vor evolua si sezonul viitor in Divizia A1!

Echipa de volei masculin din cadrul CS Universitatea Cluj a scăpat de emoțiile retrogradarii. Clujenii au încheiat sezonul regulat pe poziția a 9-a, asigurându-și prezenta în viitorul sezon al Diviziei A1.

volei masculin U Cluj

„Nu trebuie să confundăm locul 9 cu îndeplinirea obiectivului. Dorința noastră a fost clasarea în primele 8. Totuși, nu putem să o luăm ca un eșec, privim această clasare ca un lucru constructiv și ne dorim să fim mai buni la anul. Mă bucură și faptul că băieții și-au dat seama că dacă aveau mai multă încredere în ei, dacă nu cădeau pradă greșelilor de arbitraj și a altor conflicte care le-au influențat moralul, puteau încheia sezonul pe locul 7, acolo unde eu cred că ne era locul. Vreau să le mulțumesc celor de la Ploiești și de la Zalău pentru că au jucat corect în ultima etapă. De asemenea, dacă cineva din Federație a exercitat influențe pentru ca această ultimă etapă să se joace corect, le mulțumesc și lor”, a declarat managerul Bogdan Ungureanu.

Pentru voleibaliștii Universității Cluj urmează meciurile din Final Four-ul Cupei României, competiție ce va fi găzduită de Piatra Neamț, în perioada 9-10 aprilie. Pentru accederea în finala cupei, elevii pregătiți de Romeo Lotei se vor duela în semifinale cu CS Știința Explorări Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.