Voleibalistii clujeni vor evolua in Divizia A1 si vor avea un nou antrenor principal

Echipa de volei masculin a Universitatii Cluj a primit o veste buna din partea Federatiei Romane de Volei, fiind invitata sa ii ia locul in Divizia A1 Stiintei Bacau, formatiei care s-a retras din campionat. 

Odată cu această mutare, pe banca tehnică a voleibaliștilor clujeni va sta un nou antrenor: Răzvan Parpală.

„Cunosc majoritatea jucătorilor, dar avem în vedere și câteva transferuri pentru a face un lot competitiv. Obiectivul pentru anul acesta este să rămânem în A1. Am venit cu o poftă de muncă și sperăm să facem treabă bună în noul sezon competițional”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

Antrenorul este născut pe 8 mai 1981 în Constanța și ultima oară a antrenat echipa Banatul Caransebeș. În activitatea de antrenor, Răzvan Parpală a mai fost secund la Tomis Contanța și antrenor principal la lotul național de juniori.

„Mă bucur foarte mult că a acceptat să vină la noi, mai ales din cauza faptului că, din nou, avem o misiune imposibilă pe care împreună trebuie să o facem posibilă. Niciun club care se respectă nu poate refuza un loc în Divizia A1, dar situația în care am fost puși este nefericită și acum nu găsim jucători. Având în vedere că există persoane potente financiar, care se uită din nou la noi, trebuie să profităm de șansa pe care o avem pentru a ne atinge obiectivul. Staff-ul este unul tânăr și sperăm să fim atât de dinamici încât să putem să ducem împreună lucrurile la bun sfârșit și la rezultatul dorit de toți”, a spus Bogdan Ungureanu, managerul echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.