Vouchere de 30 de milioane pentru rabla pentru televizoare, laptopuri și tablete, epuizate în 30 de minute!

Cea de-a doua etapă a programului Rabla pentru electrocasnice a început vineri, la ora 10:00, iar o jumătate de oră mai târziu, bugetul de 30 de milioane de lei, a fost deja epuizat.

Toate voucherele care au fost generate în această etapă a programului, cu un buget de 30 de milioane de lei, s-au consumat în primele 30 de minute de la deschiderea sesiunii. Este vorba despre vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete. Sumele aferente fiecărui echipament sunt – 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E, 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Programul „Rabla pentru electrocasnice”  a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână. La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie şi de a obţine unul sau mai multe vouchere, scrie Agerpres.

Ediţia din 2021 a programului „Rabla pentru electrocasnice” se desfăşoară etapizat, după cum urmează: Etapa I: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe/vase şi frigiderele/congelatoarele (21 mai – 3 iunie); Etapa II: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele (4 – 17 iunie); Etapa III: selecţia voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele (18 iunie – 1 iulie).

Bugetul alocat ediţiei din acest an a programului „Rabla pentru electrocasnice” este de 75 milioane de lei, aproape dublu faţă de sesiunea din 2019, când a fost alocată suma de 40 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.