Vrei să râzi pe săturate? A şaptea ediţie FISC aduce un adevărat Maraton de Stand-Up Comedy la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca

Singurul festival de stand-up comedy din Cluj-Napoca, FISC, ajuns la ediţia a 7-a, aduce cei mai buni comedianţi din România pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, miercuri, 6 noiembrie, într-un maraton de stand-up de senzaţie: Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu și Nicu Bendea.

Cosmin Natanticu și-a dat seama că trebuie să facă comedie prin clasa a 10-a, odată cu glumele lui Doru Octavian Dumitru. Deși nu-i place cancan-ul, e gata să ofere un show care să rupă gura târgului din Cluj Napoca.

Nicu Bendea este membru al trupei „Comedica” începând cu anul 2004 şi, în scurt timp, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de comedie din Cluj, dar şi din întreaga ţară.

Varza, bine cunoscutul comediant din Taxi Driver va susține un show de stand up cum nu ai mai vazut.

Unguru’ Bulan, a început ca și un proiect audio care implică patru personaje: Unguru’ Bulan, Fratzică, Gushteru’ și C8ilu'(Coptilu’) toate fiind interpretate de Ciprian Cătunescu, autorul proiectului și vocea care se aude în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Pro FM România și care aduce distracția o dată cu apariția lui pe scenă.

Raul Gheba este stand-up comediant, din Tulcea, care a participat la „Românii au talent” și a amuzat prin umorul improvizat pe scenă.

Alexandru Sasha Robu este si el „tânăr și comediant cu o copilărie extrem de urată, iar legenda spune că la fiecare glumă a lui se naște un copil în China”! (după cum declară chiar el)

Un lucru e clar! Festivalului Internațional de Comedy, FISC e gata să aducă zâmbete largi pe buzele clujenilor!

Prețuri bilete:
• Categoria 1- 60 lei
• Categoria 2- 50 lei

Pentru show-ul din 6 noiembrie, biletele pot fi cumpărate online de pe entertix.ro sau myticket.ro.

Joi, 7 noiembrie, tot la Casa de Cultură a Studenţilor, clujenii îi vor putea asculta pe Maria Popovici, Mincu şi Banciu, iar biletele vor fi 40 lei (categoria 1) şi 30 lei (categoria 2).

Maria Popovici este câștigătoarea ediției iUmor din 2016, care a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi telespectatorii din România. De atunci, sălile sunt pline în toate orașele în care susține spectacole. Alexandru Minculescu este realizatorul emisiunii de comedie „Beton”.

Banciu este un tânăr comediant care se inspiră din întâmplările amuzante din viața proprie dar și din “întâmplările ciudate și penibile ale unor prieteni”.

Vineri, 8 noiembrie, FISC-ul continuă cu maratonul de Improvizații cu Obligo, Improvertiții și Improbabilii, iar preţul biletelor este 40 lei (categoria 1) şi 30 lei (categoria 2).

Abonamente:

• Categoria 1 este 109 lei și asigură accesul la toate showurile din festival mai puțin Seara Maghiară.
• Categoria 2 este 89 lei și include accesul la toate showurile mai puțin Seara Maghiară.

Abonamentele pot fi cumpărate de AICI sau AICI.

3 persoane cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit la acest show.

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Este interzisă filmarea prestațiilor din cadrul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.