Deputatul Horia Nasra, atac la președintele interimar PSD Cluj, pe care îl acuză de „nebunie politică”: „Primarii din Turda şi Baciu sunt susţinuţi de social-democraţii clujeni! Alegaţiile intruşilor sunt irelevante!”

Deputatul PSD, Horia Nasra, care a revenit de curând în partid după o scurtă perioadă în Pro România, îl acuză pe Liviu Alexa, președintele filialei PSD Cluj, de „nebunie politică” din cauza că ar fi amenințat cu excluderea doi primari din partid și îl numește „intrus”.

„Îi somez pe cei trei intruşi cocoţaţi nestatutar în fruntea PSD Cluj să înţeleagă că orice excluderi şi schimbări în filială, în perioada de campanie electorală sunt lipsite de logică şi de legitimitate politică, deciziile fiind luate fără consultarea CEX-ului judeţean„, se arată într-un comunicat de presă semnat de Horia Nasra.

Redăm mai jos intregral comunicatul

Primarii din Turda şi Baciu sunt susţinuţi de social-democraţii clujeni!

Alegaţiile intruşilor sunt irelevante!

Comportamentul grobian şi limbajul trivial folosit la adresa clujenilor, jurnaliştilor şi colegilor de partid, al intrusului Alexa, mai nou, este însoţit şi de o joacă de-a alba neagra cu aleşii PSD.

Să forţezi excluderea primarului PSD din Baciu, liderul uneia dintre cele mai mari comune din România şi să jigneşti timp de o săptămână, în fiecare zi, primarul din Turda, municipiul campion în accesarea fondurilor europene la nivel national, este o dovadă de nebunie politică. Apoi, să dizolvi în plină campanie electorală, conducerea organizaţiilor din Cluj-Napoca, Câmpia – Turzii, Turda, Huedin şi alte comune (în care PSD a obţinut un scor electoral bun) este un act de sabotaj politic în plină campanie electorală.

Prin urmare, îi somez pe cei trei intruşi cocoţaţi nestatutar în fruntea PSD Cluj să înţeleagă că orice excluderi şi schimbări în filială, în perioada de campanie electorală sunt lipsite de logică şi de legitimitate politică, deciziile fiind luate fără consultarea CEX-ului judeţean!”, a declarat deputatul Horia Nasra.

Horia Nasra a fost înlocuit din funcția de președinte interimar al PSD Cluj în luna septembrie cu fostul jurnalist Liviu Alexa. De atunci, tensiunile dintre cei doi au fost la ordinea zilei. Alexa a fost susținut de Liviu Dragnea și figurat pe lista jurnaliștilor care aveau contract cu PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.