Vremea se încălzeşte uşor de miercuri!

Începând de miercuri, vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor ţării, iar temperaturilor maxime urmând să se situeze, vineri, în intervalul 16-19 grade şi să scadă apoi, în prima săptămână din luna noiembrie, la valori normale pentru această perioadă a anului, potrivit unui comunicat emis de ANM.

Astfel, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meterologie (ANM), valabilă până în 8 noiembrie, în Banat, în intervalul 31 octombrie – 2 noiembrie, vremea se va încălzi treptat, iar, începând cu 3 noiembrie, valorile termice să scadă de la o zi la alta, vremea devenind normală termic în ultimele zile ale perioadei de prognoză, cu maxime, în medie, de circa 12 grade şi minime de 4 grade. Precipitaţii mai importante cantitativ se vor semnala în intervalul 4-8 noiembrie.

În Transilvania, în 31 octombrie, mediile minimelor nocturne vor coborî sub pragul limitei de îngheţ. Ulterior, vremea va intra într-un proces de încălzire treptată, iar spre sfârşitul primei săptămâni din noiembrie, mediile valorilor termice vor deveni apropiate de mediile multianuale ale primei decade din lună. Probabilitatea de ploi pe arii extinse va fi mai mare în jurul datei de 4 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.