Weekend cu concerte live în Iulius Parc, la „Rock and Blues Nights by Cluj Blues Fest”

După back to school  urmează back to bluj! Cei mai în vogă artiști români de blues se reunesc în 18-19 septembrie 2021 la Cluj-Napoca, pentru o serie de concerte în aer liber.

Rock and Blues nights by Cluj Blues Fest va avea loc în Iulius Parc, o locație apreciată de amatorii de concerte în aer liber.

Sub clar de lună, fanii genului și publicul larg se vor putea delecta cu muzica binecunoscută a celor de The Green Onions Experience (Cluj-Napoca), Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Foxy Lady Band (București), Quo Vadis și Leslie Wolf & The Groovemakers (Timișoara).

Fanii rockului vor luat parte la un recital în forță a trupei clujene Masterpiece Romania- tribute Metallica.

„După un an de pauză, în care tuturor ne-a fost dor de muzică și artiștii favoriți, ne-am dorit să organizăm neapărat o ediție specială cu concerte în aer liber pentru iubitorii rockului și bluesului, în ciuda contextului sanitar și economic foarte dificil. Suntem convinși că va fi o experiență de neuitat pentru public datorită muzicienilor de top care vor urca pe scena Iulius Parc și a atmosferei extraordinare pe care o oferă această locație binecunoscută publicului clujean și nu numai. Îi așteptăm pe toți iubitorii de muzică bună să participe la cele două zile speciale de rock and blues”, a declarat organizatorul Tiberiu Fărcaș.

În premieră, cu această ocazie, Marcian Petrescu, cel mai valoros muzicuțist din România împreună cu trupa acestuia, Trenul de Noapte,  vor lansa cel mai nou album intitulat „Drifting Blues”.

Biletele pot fi procurate online de pe platforma Ambilet.ro

Siguranța publicului, a artiștilor și a organizatorilor este prioritară, astfel că evenimentul va respecta normele legale cu privire la situația pandemică. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Evenimentul este organizat de Asociația Clujul Cultural.

Rock and Blues Nights by Cluj Blues Fest este organizat cu sprijinul: AXON Soft, Dusty Ride, Bere din Bucovina, Torque

Parteneri principali: Iulius Mall, Univers T, Consiliul Județean Cluj, Ambilet.ro

Parteneri media: STIRI DE CLUJ, Clujul Cultural, eClujeanul, Foaia Transilvană, Clujust, Radio Renașterea, Infotrafic 

Informații despre eveniment pe www.clujbluesfest.ro și facebook.com/ClujBluesFestival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.