Weekend plin de aventură, la Iulius Mall Cluj: filmul „Tom & Jerry” și competiții de anduranță (P)

Suntem la jumătatea lunii august, ceea ce înseamnă că vara se apropie de sfârșit, însă distracția din Iulius Mall Cluj continuă indiferent de sezon. La Movie Nights vizionăm animația care îi aduce în prim-plan pe „cei mai buni dușmani, dar și cei mai răi prieteni” – Tom & Jerry. Cei care preferă adrenalina pot veni la Campionatul National de Street Workout 2021.

Lansat anul acesta, filmulTom & Jerry” prezintă o nouă aventură prin care trec cele două personaje: șoricelul decide să se mute într-un hotel din New York, iar Tom este chemat să scape de el. Tim Storyregizorul peliculei, propune astfel un amestec echilibrat de aventurăcomedie și animațieVineri13 august 2021, deschidem videoproiectorul, de la ora 21.30, la Movie Nights, în Iulius Parc, și urmărim peripețiile lui Tom și Jerry. Partenerii Movie Nights sunt: CemaconWonderland Cluj Resort și Cognizant Soft Vision.

Despre aventură va fi și la Campionatul National de Street Workout 2021, ce are loc sâmbătă14 augustde la ora 15.00pe pontonul din Iulius Parc. Ești o fire pasionată de anduranță și sport? Vino să îi vezi pe tinerii care s-au antrenat intens pentru competiția din acest weekend!

În Iulius Mall Cluj îți poți pune în valoare spiritul aventurier și în cadrul campaniei Electric Offers. Descoperă magazinele partenere, consultând catalogul online, și profită de oferte electrizante!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.