Wizz Air aniversează 9 ani de când operează în Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi 9 ani de la lansarea bazei din Cluj-Napoca, precum şi atingerea unor realizări remarcabile încă de la deschiderea operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”, în 2006.

Wizz Air, un deschizător de drumuri în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi zborurile cu preţ redus în Cluj-Napoca încă din 2006, continuă să-şi extindă operaţiunile în regiune şi să furnizeze oportunităţi de călătorie la preţ redus, către şi mai mulţi pasageri. De la începutul anului 2017, mai mult de 518.000** de pasageri au călătorit pe rutele WIZZ din Cluj-Napoca, ceea ce arată o creştere cu peste 45% în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2016. Pasagerii care îşi planifică vacanţele sau escapadele de weekend din Cluj-Napoca se pot bucura acum de 35 de destinaţii spre 17 ţări din întreaga Europă şi nu numai, inclusiv spre cele mai noi destinaţii însorite tot timpul anului: Malta, Alicante, Larnaca şi Malaga. Căutând să ofere cel mai mic preţ posibil, oferta de bilete WIZZ începe de la 19 lei*, subliniind încă o dată angajamentul luat de a democratiza transportul aerian din România şi de a stimula pe mai departe turismul şi relaţiile de afaceri dintre ţări.

Deja liderul pieţei în România, Wizz Air rămâne dedicat pasagerilor din Cluj-Napoca şi caută constant, de mai mult de zece ani, să îşi extindă reţeaua de preţuri scăzute din Cluj-Napoca. Cu şase aeronave moderne Airbus A320 şi o investiţie de 594 milioane de dolari*** şi un echipaj local format din 205 profesionişti în aviaţie, compania a crescut capacitatea anuală în 2017 cu mai mult de 26%, şi acum oferă mai mult de 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca.

În calitate de linie aeriană principală a oraşului, Wizz Air şi-a câştigat încrederea şi loialitatea a peste 7,3 milioane de pasageri de la începutul operaţiunilor sale pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu. Anul trecut, mai mult de 1,3 milioane de pasageri s-au bucurat de preţurile scăzute WIZZ, de sistemul de rezervare facil, precum şi de serviciile excelente la bord din şi spre Cluj-Napoca. Compania susţine peste 1.000 de locuri de muncă**** locale în industriile de aviaţie şi de turism.

În plus, angajamentul WIZZ față de regiune este evidențiat şi prin implicarea companiei în promovarea unui stil de viață activ și sănătos prin susţinerea celui mai mare maraton internaţional din Transilvania, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, competiţie care a avut loc în acest an pe 9 aprilie în culorile WIZZ și la care au participat peste 5.900 de alergători din 38 de țări.

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, a declarat: „După nouă ani de operaţiuni de succes ale bazei și aproape 11 ani de colaborare cu Aeroportul Internaţional Avram Iancu, observăm realizări remarcabile, o creştere constantă şi mulţi pasageri fericiţi. Ca şi linie aeriană principală a oraşului, Wizz Air caută constant să îşi extindă rețeaua și să susțină dezvoltarea regiunii Transilvania, prin promovarea unor oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile, în paralel cu servicii la bord excelente. Astăzi, baza include o echipă de 205 profesionişti WIZZ, şase aeronave alocate şi o ofertă foarte mare formată din 35 de destinaţii de-a lungul Europei şi nu numai. Rămânem dedicaţi regiunii Cluj şi pasagerilor noştri şi abia aşteptăm să obținem rezultate și mai bune alături de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.