World of Dance Romania Qualifier și-a desemnat câștigătorii în cadrul competiției desfășurate în weekend-ul trecut la Opera Maghiară din Cluj-Napoca

Cel mai prestigios concurs de street-dance din lume și-a desemnat câștigătorii din Europa de Est în cadrul World Of Dance Romania Qualifier. Evenimentul s-a desfășurat pe 4 iunie la Opera Maghiară de Stat Cluj-Napoca și a adunat peste 400 de dansatori și peste 1000 de iubitori ai dansului care au urmărit din public prestațiile artiștilor.

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016

După o atentă selecție a tuturor celor care s-au înscris, dansatorii invitați în finală au performat sub atentele priviri ale juriului la toate cele 4 categorii de concurs: Upper Division, Youth Division, All Styles Battle 1vs1 și All Styles Battle 2vs2. Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore au jurizat în detaliu fiecare mișcare și coregrafie alături de Irina Milan, Ill Kid Drei și Simona Mereu, desemnând cei mai buni dansatori ai World Of Dance Romania Qualifier. Podiumul arată astfel:

  • UPPER DIVISION

Locul 1: The Haters Crew
Locul 2: Immortals
Locul 3: Revolution Family

  • YOUTH DIVISION

Locul 1: 1st CLASS
Locul 2: BDS Crew
Locul 3: T-Dance SPARKLE

  • ALL STYLES BATTLE 1vs1

Locul 1: Silviu Cyutz
Locul 2: Gabi Neagu

  • ALL STYLES BATTLE 2vs2

Locul 1: Cyutz și Bobo
Locul 2: Silvi FDK și Hamade

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016_7

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016_6

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016_5

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016_4

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016_3

World Dance Qualifier Cluj 4 iunie 2016_2

„Dansul a demonstrat încă o dată că unește oamenii și, mai presus de atât, oferă un spectacol de calitate. E o mare realizare pentru noi să știm că această primă ediție a fost un real succes și a reșit să aducă un show de talie mondială în Cluj-Napoca. Am reușit să demonstrăm întregii lumi că România are dansatori incredibili. Spre surprinderea noastră, încă de la această primă ediție am avut trupe înscrise chiar și din afara țării, care și-au dorit să lupte pentru marele premiu. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în evenimentul nostru și ne-au ajutat să demonstrăm tuturor că dasul merită să fie promovat la adevărata lui valoare, indiferent de stilul abordat. World Of Dance Romania Qualifier se va întoarce și în 2017 cu și mai multe forțe și cu un nou spectacol ce va depăși toate așteptările.”Freetzy Laszlo Kun – Organizator World Of Dance Romania Qualifier

După finalizarea etapei de concurs, dansatorii s-au bucurat de prezența juraților care au oferit worlshop-uri pe 5 iunie în cadrul Dracula Dance Workshops. Duminică, peste 100 de dansatori au participat la un eveniment maraton: 8 ore de dans alături de Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore, cei 5 jurați renumiți deja pentru carierele lor impresionate.

Pentru a consulta întreg clasamentul și alte detalii despre eveniment vă invităm să accesați pagina dedicată: https://www.facebook.com/worldofdanceromania/?fref=nf

World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de către Școala de dans Transylvania Dance Academy din Cluj-Napoca.

Cunoscută la nivel mondial drept cea mai titrată competiție de dans urban, World Of Dance a reușit deja să atragă peste 100.000 de dansatori talentați din peste 14 țări ale lumii într-o comunitate unită de dorință și pasiune. Cu peste 65 de ediții la activ, desfășurate în toate colțurile lumii, acest eveniment va da acum șansa dansatorilor din Europa de Est să își etaleze talentul într-o luptă ritmată în pași de dans, cu ocazia World Of Dance Romania Qualifier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.