Zilele Marketingului 2015, în perioada 18-20 mai, la Cluj-Napoca

Asociația Studenților secției de Marketing ​anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de a 10 a ediție a evenimentului Zilele Marketingului. ​Acesta se va desfășura între 18 și 20 mai, și va avea loc la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în 18, respectiv la Casa de Cultură a Studenților în zilele de 19 și 20.

zilele marketingului 2015
Eveniment organizat anual încă din 2005, Zilele Marketingului au reușit să devină de­a lungul timpului un eveniment emblematic pentru studenții și viitorii practicanți în domeniul Marketingului, dar și al Comunicării.

Scopul proiectul Zilele Marketingului 2015 este de a aduce în atenția participanților o modalitate de a înțelege și de a conștientiza ce înseamnă Marketingul și impactul implicit pe care strategiile și politicile de marketing le au asupra activităților profesionale din cadrul organizațiilor (atât al organizațiilor studențești, cât și al companiilor).

Grupurile țintă vizate de către ASM Cluj prin intermediul acestui proiect sunt: studenții și liceenii care studiază marketing, tinerii antreprenori, membri ai asociațiilor non-guvernamentale sau viitori marketeri în momentul în care vor intra pe piața forței de muncă.

Participanții la evenimentul Zilele Marketingului vor avea șansa de a conștientiza granița dintre teorie și practică în ceea ce privește un plan de marketing, dar și definirea și analiza conceptelor de Online Marketing și Digital Marketing. În plus, aceștia vor afla importanța activitații de Social Media, marketingul în organizarea de evenimente sau tips and tricks pentru un brand personal de succes.

Spuneți DA provocării și înscrieți­vă pentru a putea participa gratuit la Zilele Marketingului 2015.

Înscrierile se pot face accesând acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.