Voleibaliștii clujeni au promovat în prima divizie

Echipa de volei masculin a Universității Cluj revine în prima divizie a voleiului românesc, asta după ce elevii pregătiți de Romeo Lotei au obținut, sâmbătă, promovarea în Divizia A1.

u cluj volei masculin
foto © eClujeanul.ro

Clujenii au încheiat pe locul 2 turneul de promoare disputat la Ploiești, având un bilanț de 2 victorii și o singură înfrângere.

„Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să promovăm încă după primele două meciuri ale turneului. În ultima partidă, cu gazdele, rezultatul nu a mai contat decât pentru palmares. Sunt mulţumit deoarece în acest sezon am pierdut doar două meciuri, unul cu Timişoara, când nu am avut ridicător şi cel de acum, cu Tricolorul. Băieţii vor intra în vacanţă şi urmează să vedem cum pregătim echipa pentru Divizia A1”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj, Romeo Lotei.

„Acum suntem concentraţi să pregătim sezonul viitor, iar până în toamnă trebuie să formăm o echipă puternică. Ne dorim să atragem alături de noi cât mai mulţi colaboratori care să ne ajute să rămânem între cele mai bune echipe din voleiul românesc”, a spus managerul secției de volei masculin, Bogdan Ungureanu.

Rezultatele înregistrate la turneul final:

Tricolorul LMV Ploiești – CSM Suceava 3-0

U Cluj – CSU Timișoara 3-0
Tricolorul LMV – CSU Timișoara 3-0
U Cluj – CSM Suceava 3-0
Tricolorul LMV – U Cluj 3-0
CSU Timișoara – CSM Suceava 3-2

Clasament

1. Tricolorul LMV (9-0) – 9 puncte
2. U Cluj (6-3) – 6 puncte
3. CSU Timișoara (3-8) – 2 puncte
4. CSM Suceava (2-9) – 1 punct

Aşadar, din sezonul viitor, iubitorii voleiului clujean se vor putea bucura de două echipe pe prima scenă a voleiului românesc, asta după ce şi fetele pregătite de Dănuţ Ciontoş au încheiat sezonul Diviziei A1 pe locul 9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.