11 ani de Old Shepherd – unul dintre cele mai longevive pub-uri din centrul Clujului te cheamă la petrecerea aniversară

Unul dintre cele mai vechi pub-uri din centrul istoric al municipiului Cluj-Napoca, poziționat la intrare în Piața Muzeului, Old Shepherd, îi cheamă pe clujeni la aniversarea de 11 ani de existență, care va avea loc vineri seara, 30 septembrie, începând cu ora 22:00.

Mii de turiști străini și nu numai care au venit la Cluj în ultimii 11 ani pentru diverse evenimente, festivaluri, conferințe sau în scop profesional și au avut nevoie să petreacă câteva ore relaxante într-un bar cochet, au găsit la Old Shepherd o atmosferă caldă, prietenoasă și locul unde găsești farmecul pub-urilor irlandeze.

Reprezentanții localului promit o petrecere de pomină și o noapte de neuitat celor care vor trece pragul pub-ului, cu multe surprize, iar cei care vor veni cu tricourile personalizate cu sigla localului vor primi un shot gratis din partea casei.

Old Shepherd este și locul preferat de întâlnire al microbiștilor și membrilor mai multor fanclub-uri al unor formații de top din Europa, unde pot vedea meciurile echipelor favorite.

Înființat la finalul lunii septembrie 2011, Old Shepherd a fost localul unde generații întregi de studenți și-au petrecut anii studenției, iar fiecare turist străin cu poftă de distracție și-a găsit locul și în Old Shepherd.

4 thoughts on “11 ani de Old Shepherd – unul dintre cele mai longevive pub-uri din centrul Clujului te cheamă la petrecerea aniversară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.