142 de tinere au fost selectate pentru cursul de însoțitor de bord

Cursul gratuit de insotitor de bord, organizat de RSC Consulting la Cluj-Napoca, a adunat 228 de candidate la prima sesiune, dintre care au fost admise 142 de tinere. Acestea au trecut printr-o proba eliminatorie, ce a constat intr-un test scris in limba engleza, dupa care a urmat interviul propriu-zis, sustinut, de asemenea, in limba engleza.

curs gratuit de insotitoare de zbor

Cursul face parte din proiectul cu finantare europeana „ÎNSOȚEȘTE-NE LA BORDUL CARIEREI!”

Miercuri, 23 iulie, au fost afișate rezultatele finale ale selecţiei pe pagina oficială a companiei www.rsc-consulting.ro, respectiv pagina de facebook www.facebook.com/RSC.CONSULTING

Tinerele care au fost admise vor participa gratuit la cursuri de formare profesională în ocupația de Însoțitor de bord, ce vor consta în ore de teorie și de practică.

Prin intermediul proiectului cofinanțat prin POSDRU, tinerelor care nu au domiciliul în județul Cluj li se va asigura gratuit atât cazarea cât și masa.

Procesul de selecție a candidatelor se va derula la nivel național. Astfel, în perioada de implementare a proiectului se vor mai organiza sesiuni de selecție și în orașele Suceava (septembrie 2014), Craiova (noiembrie 2014), București (ianuarie 2015), Timișoara (martie 2015), Pitești (mai 2015), Brașov (iunie 2015), Galați (iulie 2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.