3 clujeni au început aventura vieții lor la „Red Bull Can You Make It”? Vor parcurge 1.000 de kilometri fără bani în buzunar

Red Bull Can You Make It? a început pe 12 Aprilie și se va încheia pe 19 Aprilie, la Paris. 165 de echipe participante au luat startul din cinci orașe, pentru o săptămână plină de provocări.

Cele patru echipe din România – Rock and Road, Romalines, RYB Squad și The Extreme Platypuses – au luat startul din Barcelona. Dacă sunteți curioși să vedeți cum se descurcă echipele, zilnic, la ora 22, puteti intra pe Red Bull TV, unde este prezentat un rezumat al zilei, realizat atât cu imagini pe care echipele aprticipante le transmit, dar și de la echipele de filmare care însoțesc diverși participanți pe parcursul zilei.

Echipele participante și-au început aventura din cinci puncte – Berlin, Praga, Florența, Barcelona și Edinburgh. Fiecare dintre ele va primi 24 de doze de Red Bull. Participanții trebuie să ajungă la Paris, trecând prin minim șase puncte de verificare dintre cele 45 existente. La fiecare punct de verificare trebuie să îndeplinească o provocare pentru a primi mai multe doze. Echipa câștigătoare va fi desemnată pe baza punctelor primite în urma îndeplinirii provocărilor și a popularității din social media.

Vă puteți alege echipele favorite, vizitând www.redbullcanyoumakeit.com. Intrați zilnic pentru a vedea în ce punct al călătoriei se află, cu ce s-au confruntat în ziua respectivă, cum și-au pus imaginația la contribuție sau ce probleme au întâmpinat pe parcurs.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU ECHIPELE DIN ROMÂNIA

ROCK AND ROAD vine de la Universitatea Politehnică București. Echipa este formată din Alexandru Ionuț Lizar (22 ani), Hamid Aser Dan Ali (22 ani), Ionuț Alexandru Soare (22 ani). Se caracterizează ca fiind o echipă plină de carismă, pasionați de geografie și inginerie aerospațială. Sunt ambițioși și gata pentru orice provocare.

ROMALIANES sunt din inima Transilvaniei, de la Cluj Napoca și sunt studenți la Universitatea Babeș-Bolyai. Diana-Andreea Dâscă (21 ani), Ștefania Diana Macoveiu (21 ani) și Vlad Gheța (21 ani) sunt cei trei studenți clujeni gata să-și depășească limitele și să facă față la provocările Red Bull Can You Make It?.

RYB SQUAD – doi avocați și un medic sau cel puțin asta studiază acum la facultate. Ei sunt Alexandru Munteanu, Cristian Gîrneață și Teodor Blidaru. RYB este prescurtarea cuvintelor Red (roșu), Yellow (galben) și Blue (albastru), culorile steagului României. Sunt întotdeauna în căutarea aventurii, adoră să cunoască oameni noi și nu le este teamă de provocările Red Bull Can You Make It?.

THE EXTREME PLATYPUSES sunt trei studenți la Universitatea Națională de Științe Politice și Administrație Publică – Ana Maria Grădișteanu, Paul Alexandru Dovan și Robert Alexandru Georgevici. Și-au ales acest nume pentru că orinitorincul este un animal plin de energie și foarte curios, așa cum sunt și ei.  

MAI MULTE DESPRE COMPETIȚIE

Distanță: Peste 1,000 kilometeri de la start la finiș. Se estimează că echipele, în total, vor parcurge peste 360,000 kilometri, o distanță suficientă cât să înconjoare planeta de nouă ori.

Moneda: Doze de Red Bull, care sunt date la schimb pentru mâncare, transport, cazare și alte distracții. Peste 20,000 de doze vor fi disponibile pentru echipele care vor reuși sa facă față provocărilor de la punctele de verificare.

Suport tehnic: Pe parcursul călătoriei, echipele vor avea suportul agenților de tursim de la Contiki, experți în călătoriile de aventură, care le vor da concurenților diverse sfaturi, astfel încât să profite la maxim de această experiență.

Premii: Fiecare membru al echipei câștigătoare va primi o excursie de o vară în Europa oferită de către Contiki. Cei trei membri ai echipei câștigătoare vor deveni ambasadori ai Contiki Travel pentru o vară în care vor lua Europa la picior, iar chieltuielile de cazare și transport vor fi asigurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.