3 premii I pentru Primăria Cluj-Napoca la Conferința Inovație și calitate în sectorul public

Municipiul Cluj-Napoca a primit recunoaștere pentru trei proiecte, programe, respectiv politici publice implementate și continuate în orașul nostru, în cadrul celei de a XII-a ediţii a Conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”. Pentru fiecare dintre acestea, Primăria Cluj-Napoca a primit Locul I.

În cadrul conferinţei organizată de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici au fost prezentate şi premiate proiectele desemnate ca cele mai bune exemple dintre cele înscrise în <>, fiind acordate 9 premii şi 3 menţiuni.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a obținut premiul I la categoria „Soluții moderne pentru creșterea calității vieții” pentru „Politici de prioritizare a transportului în comun la Cluj-Napoca. Transport electric”.

În cadrul pilonului „Abordări manageriale pentru eficiență și eficacitate”, Primăria municipiului Cluj-Napoca a fost premiată pentru proiectul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).

De asemenea, proiectul Bugetare participativă la Cluj-Napoca, primul proiect de acest fel implementat în România, a obținut distincția maximă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.