Probleme în paradis pentru Alexa? Neplătiți de 3 luni, mai mulți angajați ai televiziunii NCN, patronată de președintele PSD Cluj, își caută de lucru!

Încă patronul de presă Liviu Alexa, devenit peste noapte președintele filialei PSD Cluj, girat de conducerea centrală a partidului, are grave probleme financiare, iar mai mulți angajați ai televiziunii NCN, pe care acesta o patronează, au început să își caute alt loc de muncă.

Surse din anturajul omului de afaceri ajuns lider de partid au confirmat pentru eClujeanul că mai mulți angajați ai NCN nu și-au mai încasat salariile de 3 luni și au început deja să bată pe la porțile altor angajatori pentru un nou loc de muncă.

Deși s-a lăudat constant în spațiul public că plătește la timp și oferă cele mai mari salarii din industria mass-media clujeană (nu contestă nimeni acest lucru, probabil așa o fi), în realitate lucrurile stau cu totul diferit, iar incertitudinea și lipsa de siguranță financiară domină și trustul condus de Alexa, la fel ca în alte instituții de presă din România, mai ales când tu ca patron te-ai poziționat într-o anumită tabără politică și ai devenit politician cu acte în regulă. Se pare că proaspătul președinte interimar al PSD Cluj se află într-un colaps financiar și are probleme serioase în a le achita, la timp, lefurile angajaților care au muncit din greu pentru televiziunea sa.

Nu se știe care este situația celor 15 redacții din țară ale trustului patronat de „marele mogul” și câte dintre ele mai sunt „active”, dar voi afla.

NCN și-a pierdut „ancora”

Deși „vedeta” Răzvan Dumitrescu nu mai lucrează de o bună perioadă pentru NCN, acesta încă e promovat pe site-ul oficial, ncn.ro, site neactualizat și el de luni bune.

Contul de youtube al NCN România a adunat 5300 de abonați, însă emisiunile și înregistrările nu adună mai mult de 1000 de vizualizări, lucru care spune totul despre relevanța și credibilitatea acestei televiziuni patronate de președintele interimar PSD Cluj.

Marele „interviu” cu primarul din Tritenii de Jos, Sașa Valer, realizat în cadrul unei pseudo-emisiuni „Primarul Răspunde”, a strâns nici mai mult, nici mai puțin decât 33 de vizualizări.

Sașa Valer a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității abuz în serviciu, potrivit evz.ro.

Interviul cu Horia Chirteș, publicat astăzi, 21 octombrie, a reușit performanța de a aduna 15 vizualizări în 5 ore. „Succes” mare, ce să mai zicem!

Altă „mega-emisiune” marca NCN este Trusa Casei, realizată de fosta soție a patronului, Cristina Alexa Vigu, care a reușit performanța de a ajunge la uimitoarea bornă de 133 de vizualizări în 5 zile. Succes maxim!

Interviul cu fostul șofer al lui Liviu Dragnea, Adrian Mlădinoiu, numit de Alexa președinte executiv al PSD Cluj, a reușit să strângă 779 de vizualizări în șase zile. Uriaș „succes”! Și interviul a fost luat chiar de președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, pe bordura din fața soclului lui Matei Corvin din Piața Unirii. Pentru că ce poate fi mai penibil de atât, ca un lider de partid să stea cu microfonul propriei televiziuni în mână. Le mai lipsea și o bere la pet și era tabloul perfect.

Televiziunea NCN este administrată prin intermediul societății Pagina Ciudatului SRL, deținută de Alexa, prin care a încasat de la PSD suma de 431.000 lei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.