300 de jandarmi asigură ordinea la meciul CFR Cluj – Galatasaray!

Peste 300 de jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre CFR Cluj şi Galatasaray, care va avea loc, miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Dr. Constantin Rădulescu.

Partida este caracterizată ca fiind una cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

La acest meci sunt aşteptaţi să participe peste 1000 de suporteri ai oaspeţilor, iar pentru că unii dintre ei sunt caracterizaţi „cu risc”, trei poliţişti turci vor fi prezenţi la Cluj, pentru a acorda sprijin operaţional pe perioada prezenţei acestora în România.

Este strict interzisă comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în impediata apropiere a arenei şi în timpul desfăşurării meciului.

În ziua meciului, începând cu ora 18.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.

De asemenea pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei vizitatoare şi riveranii. Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 18.45;

8 suporteri de la CFR au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.