Liviu Dragnea la Cluj. „Trebuie să facem un manifest pentru noul PSD. La 25 de ani de la Revoluție e nevoie de așa ceva”

Prezent la Cluj-Napoca la deschiderea oficială a ediției a III-a a Festivalului Interațional de Carte Transilvania, Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat că încă așteaptă răspunsul sociologului Vasile Sebastian Dâncu cu privire la implicarea sa în revalidarea stângii din România. Acesta a mai susținut că la 25 de ani de la Revoluție e nevoie de un manifest pentru noul PSD.

liviu dragnea cluj

„Politica poate să fie utilă dacă este făcută cu bunăcredință. Am avut șansa aseară să particip la o discuție a Uniunii Scriitorilor, alături de Nicolae Manolescu, am vorbit cu foarte mulți scriitori și poate prin prezența mea aici, alături și de ministrul Culturii, am vrut să-l asigur pe domnul Manolescu de sprijinul meu, care cred că este foarte important pentru scriitori și literatura din România.

Trebuie să facem un nou manifest pentru noul PSD. Eu zic că la 25 de ani de la Revoluție e nevoie de așa ceva.

Sunt semne bune că domnul Dâncu nu va rămâne neimplicat într-un proces de revalidare a stângii din România.

Cu Vasile Dâncu nu cred că se poate discuta despre o funcție în partid, cred că e vorba de ceva mult mai important, dar o să definim împreună și sigur veți vedea.

Nu am venit la Marșul Lecturii pentru că nu am vrut să se interpreteze în vreun fel,  dar aveam cu mine cartea lui Vasile Dâncu – Triburile, pe care am citit-o și o recitesc de multe ori pentru că are foarte multe pilde și foarte multă profunzime”, a declarat Liviu Dragnea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.