6 ani de eClujeanul – Ofertă atractivă şi avantajoasă de publicitate în plin sezon estival!

Vara este perioada concediilor şi a planurilor de vacanţă, puţine companii se gândesc la dezvoltarea afacerii lor în aceste luni, dar având în vedere că noi împlinim şase ani de activitate în industria presei locale tocmai în această lună, ne-am gândim să venim cu o ofertă atractivă şi extrem de avantajoasă de publicitate la ceas aniversar pentru firmele care îşi doresc expunere în spaţiul media si vor să ajungă mai uşor la potenţialii clienti prin intermediul presei.

Astfel, eClujeanul.ro oferă spaţiu publicitar în termeni rezonabili şi la preţuri extrem de avantajoase pentru companiile care au nevoie de vizibilitate, după cum urmează:

Pentru suma de 150 euro / două luni, orice companie beneficiează de vizibilitate pe www.eClujeanul.ro prin intermediul unui banner de 300x250px afişat în sidebar-ul site-ului, plus trei articole publicitare personalizate despre imaginea afacerii dumneavoastră. Articolele vor fi redactate de echipa noastră conform detaliilor furnizate de către reprezentanţii companiei.

Preţul unui banner de dimensiunea 728x90px afişat sub logo-ul site-ului este de 200 euro / două luni, însă poziţia acestuia oferă o expunere şi vizibilitate mult mai mare.

Dacă vă doriţi expunere în paginile unei publicaţii citită în media de 10.000 de cititori unici lunar şi care are peste 6600 de fani pe pagina noastră de Facebook, atunci aşteptăm răspunsul dumneavoastră pe adresa [email protected] pentru a discuta mai multe detalii despre o posibilă colaborare.

eClujeanul.ro este o publicaţie online independentă lansată în iulie 2012 şi care continuă să le oferă clujenilor cele mai importante noutăţi din culisele oraşului Cluj-Napoca, având parteneriate media şi colaborări cu cele mai importante evenimente din oraş: UNTOLD, Electric Castle, TIFF, Comedy Cluj, Jazz in the Park, Zilele Culturale Maghiare, Cluj Blues Fest şi alte evenimente de referinţă mai mici sau mai mari.

De 6 ani eClujeanul.ro a fost acolo unde s-a întâmplat totul şi vom continua să muncim pentru ca dumneavoastră să fiţi informaţi corect şi obiectiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.