A șasea victorie consecutivă în amicale pentru „U” Cluj

Universitatea Cluj a câștigat fără probleme al șaselea amical disputat miercuri, 22 februarie, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, scor 5-0, împotriva divizionarei a patra CS Soda Ocna Mureș.

foto: cjsport.ro

„Studenții” pregătiți de Marius POpescu s-au întrecut în ratări în prima repriză, iar golul care a deschis recitalul în poarta mureșenilor a venit din gheata lui Hațiegan, care a plasat balonul la vinclu cu un șut plasat din afara careului. La următorul atac, Darius Hîmpea a mărit ecartul la 2-0 și a stabilit scorul pauzei.

Dorin Goga, aflat la primul său meci de verificare din 2017, a trecut pe lângă 3-0 în debutul părții secunde, însă cel care a înscris câteva minute mai târziu a fost Pintea, servit din banda stângă. Florin Fizeșan, avansat în această partidă în linia mediană, a scuturat și el plasa porții lui Țiboc, iar în ultimul minut al întâlnirii a realizat „dubla”, din penalty.

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, a început meciul în următoarea formulă:

Pop – Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu – Rogozan, Budin – Goga, Hațiegan, Hîmpea – Lemac.

„U” Cluj în repriza a doua

Pop – Potcoavă, Morar, Irimie, Hîmpea – Fizeșan, Fodor – Chiorean (probe), Goga, Hordouan (probe) – Pintea.

Au mai jucat: Tudose și Salcău.

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” va reveni Unirea Jucu, formație pe care „U” Cluj a învins-o la începutul acestei luni cu 2-1, în al șaptelea amical al iernii pentru „șepcile roșii”.

Universitatea Cluj va juca primul meci oficial din 2017 de la reluarea campionatului abia în etapa a 3-a, pe 18 martie, atunci când este programat meciul cu ultima clasată, CFR Dej, în deplasare. Clujenii vor sta în etapa a 16-a potrivit țintarului ligii a patra, iar în etapa  a 17-a trebuiau să facă deplasarea la Triteni pentru meciul cu echipa din localitate, dar partida a fost amânată pe 1 iunie când va fi finalizată și inaugurată noua arenă din Triteni de Jos. 

foto: cjsport.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.