A treia etapă din cadrul Campionatul Național Women Rally 2021, pe esplanada Cluj Arena

Vineri, 1 octombrie a.c., începând cu ora 18:00, pe esplanada Cluj Arena va avea loc startul festiv al celei de-a treia etape a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2021.

Astfel, în perioada 1-3 octombrie, la Cluj-Napoca, se va desfășura Trofeul Castrol, în cadrul căruia 76 de concurente pasionate de motorsport își vor testa îndemânarea și abilitățile la volan.

Evenimentul se organizează şi se desfășoară în conformitate cu prevederile Federației Române de Automobilism Sportiv.

Campionatul Național Women Rally, singurul din România dedicat exclusiv reprezentantelor sexului frumos, are ca obiectiv stimularea doamnele și domnișoarele pasionate de mașini de a câștiga mai multă încredere la volan, de a deveni șoferi mai buni, precum și promotori ai conducerii defensive.

În cadrul concursului de la Cluj-Napoca vor participa 72 de mașini care vor lua parte la startul festiv din incinta Cluj Arena, în data de 1 octombrie, începând cu ora 18:00. Toate concurentele vor fi prezentate pe rând de către moderatorul ce va avea grijă de întreaga competiție să fie comentată și explicată într-un mod cât mai frumos.

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, în cea de-a doua zi a concursului Women Rally se va da startul competiției în sine. Prima și prima dată se va parcurge traseul pe jos, se va merge o tură întreagă pe traseul pe care cele 72 de șoferițe se vor duela să scoată cel mai scurt timp posibil.

Imediat după tura de recunoaștere va începe concursul propriu-zis, iar concurentele încep să se așeze la start pentru a putea da cele două manșe din cadrul Campionatului Național Women Rally.

Proba cea mare a concursului constă în parcurgerea a doua manșe de concurs ce au în total 1,4 km distanță. Aceste manșe se vor desfășura în parcarea de la VIVO! Cluj-Napoca, pe asfalt și sunt permise atât mașinile de stradă, cât și mașinile modificate special pentru raliuri și curse de atomobilism sportiv.

Women Rally este un concept unic în România, mai mult decât o competiție automobilistică, care aduce împreună femeile pasionate de motorsport și care îmbină viteza, îndemânarea și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și cu momente de socializare și networking, creând astfel o comunitate autentică formată din femei puternice și curajoase. Datorită anvergurii și notorietății sale, Women Rally a devenit în 2019 Campionat Național sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Mai multe detalii privind competiția sportivă pot fi obținute accesând link-ul https://womenrally.ro/cluj-2021/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.