Delir spiritual marca GORE. Celebrul interlop nu vrea să se vaccineze pentru că e convins că i se introduce „cipul Satanei”

Celebrul interlop Gore David, eliberat recent de la închisoare, vrea să ajungă pe urmele lui Nelson Mondialu și s-a apucat de videoclipuri pe Youtube, canalul său ajungând la aproape 2000 de abonați.

Gore are un discurs de pastor reformat, recitând versete din Biblie, vorbește despre Dumnezeu, Diavol și despre spiritualitate.

În ultimul său videoclip, vestitul interlop a susținut că nu se va vaccina deloc împotriva COVID-19, susținând că prin vaccin i se introduce „cipul Satanei”.

„Acum mai mult timp se știa despre cip că este cât un bob de orez, acum cu știința actuală s-a ajuns să fie nanoboți, mai mici de o mie de ori decât un milimetru, deci este modul și timpul propice pentru injectare, despre care Biblia spune așa: și a urmat un alt înger, al treilea, și a zis cu glas tare – dacă se închină cineva fiarei și icoanei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat nemestecan în paharul mâniei lui. Și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea mielului. Nici ziua, nici noaptea nu au de gând cei ce se închină fiarei și icoanei și oricine primește semnul numelui ei. Aici este răbdarea și credința sfinților. Și nu uitați eu vaccin mai bine mor decât să îngenunchez. Să moară cel mai pe interes„, a declarat Gore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.