Absolventă a Academiei de Muzică din Cluj, în distribuția a două dintre filmele premiate cu Oscar

O actriță în vârstă de 27 de ani, Diana Alexandra Pocol, face parte din distribuția filmelor „Rocketman” și „Judy”, ambele premiate în acest an cu un Oscar, la ultima ediție a celebrei gale din lumea cinematografiei.

Diana Alexandra Pocol este absolventă a Liceului de Arte „Regina Maria” Alba Iulia şi a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca. Ea a jucat în „Rocketman”, un film musical biografic bazat pe viața legendarului muzician Elton John.

„Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu astfel de oameni incredibil de talentaţi. A fost o experienţă uimitoare”, a declarat actrița din Alba cu privire la „Rocketman”, pelicula premiată cu Oscar pentru „Cel mai bun cântec original” pentru piesa „I’m Gonna Love Me Again”, compusă de Elton John special pentru acest film şi interpretată de Taron Egerton. În acest film, actrița din România a interpretat rolul lui „Mary”, secretara lui Dick James, directorul casei de producţie cu care Elton John semnează primul său contract.

Al doilea film de Oscar în care românca a jucat este „Judy”, peliculă biografică despre viaţa celebrei Judy Garland.

„Judy” a fost distins la Gala Oscar cu premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, obţinut de Renée Zellweger. Diana Pocol o interpretează în film pe „tânăra Ava Gardner”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.