Actrița Andra Ștefan de la Teatrul de Păpuși „Puck”, premiată la Timișoara

La sfârșitul săptămânii trecute, actrița Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca Andra Ștefan a fost distinsă cu Premiul Special pentru Candoarea și Firescul Interpretării.

Distincția i-a fost conferită pentru rolul din spectacolul „Pinocchio”, interpretat în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” din Timișoara, ediția 2017.

Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) „I. L. Caragiale” din București, secția Păpuși-Marionete, Andra este artist păpușar al Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, din anul 2014.

Spectacolul „Pinocchio”, după Carlo Colodi, în scenariul și regia lui Călin Mocanu, a avut premiera la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, în luna februarie a acestui an. Scenografia spectacolului este semnată de Sandu Marian, iar muzica de Dan Bălan. Din distribuție mai fac parte Ionuț Constantinescu, Ștefan Craiu, Călin Mureșan, Andreea Bolovan, Robert Gutunoiu și Iulia Dinescu.

Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” din Timișoara a avut loc între 22 și 29 octombrie a.c. și a găzduit spectacole din Serbia, Ungaria, Republica Moldova și România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.