Adi Falub: „Trei puncte care ne mențin în lupta pentru salvarea de la retrogradare”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, s-a declarat extrem de mulțumit de cele trei puncte obținute în derby-ul cu CFR, scor 1-0, care mențin clubul în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acesta a precizat că echipa sa a ieșit cu bine peste 4 meciuri de foc în 10 zile, declarând că nu i se pare normal ca un club să joace atât de multe partide într-un interval atât de scurt de timp.

adrian falub

„Sunt foarte mulțumit de cele trei puncte, sunt 3 puncte care ne mențin în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar lucrul acesta e cel mai important. Cred că astăzi am văzut la jucătorii care au intrat spiritul care trebuie să caracterizeze echipa asta, au vrut foarte mult, și-au dorit și până la urmă au reușit să câștige după un joc echilibrat care se putea termina foarte bine ca și egal. Părerea mea că derby-urile astea nu se joacă, ele se câștigă.

Nimeni în echipa asta, cât sunt eu antrenor, nu e titular, cine va munci și cine va înțelege că este imperios necesar să rămânem în Liga I, va juca, cine nu, va rămâne pe bancă. Mengolo a avut o întindere, a început recuperarea de două zile și sper că până la meciul cu Pandurii să reușim să-l recuperăm.

Cred că este mult prea mult pentru echipă să joace 4 meciuri în 10 zile, nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii 50 ani în România, e foarte greu să joci la un interval atât de scurt atâtea meciuri importante. Cred că am trecut cu bine peste astea 4 meciuri, avem o finală de Cupă a României, am băut de două ori CFR-ul, am bătut Rapidul, am scos 6 puncte din 3 meciuri, nu a fost ușor, dar cred că nu e normal ca o echipă cum este U să joace 4 meciuri în 10 zile”, a declarat tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, la conferința de presă.

VIDEO

Universitatea Cluj a învins, vineri seara, 10 aprilie, cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj, în prologul etapei cu numărul 26 din Liga I.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.